Ezosok, miert van az, hogy meg egyetlen allitolagoss termeszetfeletti kepessegekkel rendelkezo szemely sem bizonyitotta erejet?
harmadik:Mivel sok csalas van, van aki csak bizonyitekkal hisz az ilyesmiben.
Masodik:amig viszont nincs ilyen bizonyitek, addig ne allits ilyet. Vagy tudsz ilyen bizonyitekot mutatni?
Igen sok a csalás is.
Viszont én már láttam olyan dolgokat amit egyszerűen nem tudtam megmagyarázni pedig 15 éve bűvészkedem szóval ismerem a trükköket.
Nosza, lehet bizonyítani!
James Randi 1 millió dollár jutalmat tűzött ki annak, aki bizonyítani képes BÁRMILYEN paranormális tevékenységet, hiteles, tudományos körülmények között.
1996 óta, azaz már 13 éve ez nem sikerült senkinek. [link]
Tessék, lehet próbálkozni.
1 millió dollárért már érdemes, nem?
Tessék, a telekinézis létezését bizonyították be komoly tudósok :
https://www.youtube.com/watch?v=L61RptUUEqU
Ezek a képességek nagyon ritkák de léteznek .
De már előre látom a sok szkeptikus ömlengését, ezért is írtam, hogy ha bizonyítanák akkor sem hinnék el ...
OM
Én a 6-os vagyok és alátámasztom az utolsó válaszoló videóját.
Ilyen trükk nem létezik szóval ez csakis igazi telekinézis lehet!
Kvantumtelekinézis valóban létezik, bár az sem a szó "hagyományos" értelmében vett telekinézis.
Makroszkopikus szinten viszont egyszerű energetikai okok miatt lehetetlen. Aki ismeri a fizikát, az pontosan tudja, hogy a telekinézishez ENERGIA lenne szükséges, ami viszont "csak úgy" nem keletkezik, és nem szűnik meg.
Nina Kulagina pedig egyszerű csaló... Valahogy ellenőrzött körülmények közt neki sem sikerült bizonyítania a képességeit:
"Ilyen trükk nem létezik szóval ez csakis igazi telekinézis lehet!"
Nos akkor jól nézd meg, ahogyan James Randi is utána csinálja a dolgot:
http://www.youtube.com/watch?v=pYGjtlgGtY4
Bár tudjuk, hogy ilyen trükk nem létezik... :-DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!