Vannak emberek, akik rendelkeznek "természetfeletti" képességekkel?
Olyasmikre gondolok,hogy példának felvetve valaki a tudatalattijának rezgéseivel képes megmozgatni tárgyakat vagy mi a szösz.
Vagy éppen látja más emberek gondolatait (nem szó szerint,képletesen)
Nos,ilyen emberek vannak? :O Ezekkel hogyan lesznek felruházva?
/Ha lehet,kíméljetek a jósbanyákkal és a cinkosaival az astronettől../
Peresztinikus Terraciniánum.
Te ezt is láttad előre?
Egyről tudok.
Bélácska a tényekből.
"Ekszöszájzbuk" xd
Am ugye nem gondoltad te sem komolyan hogy gyk-ra fogják kiírni..
Nekem van egy képességem: Akármit is iszok, de sosem vagyok másnapos.
12-es
Én alapjában a kérdést nem gondoltam komolyan :"""D.
Utalok ide járni mert senki nem hisz nekem. Pedig nem egyszerű kitenni magad mindenféle meghircolasnak csak mert valaki fényt kért te meg őszinte akarsz lenni. De nyugi máshol is ritkán szoktak. Az ember befelé fordul vagy talál két szűk keresztmetszetet. De ezt hagyjuk.
Gondolat olvasás létezik sőt láttam a gondolatokat is alakzatok formájában az auraban. Szó szerint bár te képletesen értetted.
Egy intenzív lelki kegyetlen fokú őszinteség kell hozza saját magaddal. A hibaiddal is. Nem untatnalak magammal.
Volt mar hogy egy képet gondolatban meg akartam mozdítani de nem mertem és csak elképzeltem h megteszem. Megmozdult.
A valóság a képzeleten alapszik. Ha el tudod képzelni megtörténik.
Egy lépés és rájössz h így kapsz viziokat az angyaloktol. Majd megtanulod őket felismerni.
Hajra
":"D Bedöglök....Én-én látom a jövőt. *q* Előre láttam,hogy ilyen válaszokat kapok. Jujjciiii *-* Hittétek volna?
De most komolyan,pls....Ilyen nincs? Hö? Hö? Legyen már! :<"
"Ilyen nincs?"
De. Nekem napi szinten vannak deja-vuim s alkalmanklént több verióját is látom jövőnek. DE EZ SEM KIBASHZOTT TERMÉSZETTFELETTI KÉPESSÉG. MIVEL NICSN TERMÉSZETTFELETTI.... NEM LÉTEZIK OLYAN!!!!
1#
14-es. Igazándiból,ha akarod,van benned hit,akár egy hegyet is képes lehetsz megmozgatni. Csak ezt az ember nem képes belátni. Már annyira megszokták az életet ,hogy egyszerűen képtelenek rácsodálkozni dolgokra. Képtelen hinni...Egyszerűen nem tud. Uhm,írnék privátot,ezzel amit írtál,megfogtál. :')
A természetfelettinél mért ragadt le mindenki? Alap a kérdésben idézőjelközé raktam,de ne essen le,hogy irónia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!