Hogy vehetném fel a kapcsolatot az "őrangyalommal"?
Figyelt kérdés
Tudom kissé hülyén hangzik a kérdés, de kiváncsi lennék rá.
Nem azért írom ki ezt a kérdést, hogy oltogassanak, légyszi normális válaszokat.
2015. máj. 5. 00:03
2/22 anonim válasza:
Szerintem ne akard felvenni,mert az azt jelenti, hogy gondban vagy.De ha kéred, akkor,ha ő úgy gondolja,akkor meglátogat.
3/22 anonim válasza:
Vagy inkább valamire tudni akarod a választ. (Előző vagyok)
4/22 anonim válasza:
Ne keresd felesleges..
a végén dilihàzba zàrnak miatta..
ha nem ismertem volna az örangyalom akkor lehet minden könnyebb lett volna..
végignézte a leépülésem meg a többiekét..talàn egyedül őranygyal nélkül is menni fog..
nem sugott jol az őrangyalom vakvàgànyokra vitt sok szenvedést okozva. Lettem volna hitetlen
9/22 anonim válasza:
Relaxációs szerű dolog. Csak vigyázz hogy ne úgy járj mint én, mert én angyal helyett mást láttam. Hagyd abba, ha félelmet érzel. Mert az nem angyal. Ha melegséget és jól érzed magad akkor az, sz amit akarsz látni.
10/22 anonim válasza:
www.orangyal.hu itt biztos tudnak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!