Hogy lépjek kapcsolatba az Őrangyalommal egyszerűen?
Figyelt kérdés
Én hiszek benne, hogy mindig velem van.De szeretnék egy bizonyíték, hogy tényleg léteznek-e.2015. márc. 15. 14:49
2/8 Kovács_Barbara válasza:
Emberek között lehet angyalt küldeni.A mi házunkba is volt már. Azt pontosan nem tudom hogy lehet elő teremteni de nekünk barátunk küldte.
1. -Nyisd ki az ajtót hogy az angyalok bemenjenek a házadba.Gyújcs meg 4 gyertyát.
2.- Ha ez sikerült akkor a Tv bekapcsol,vagy elmegy az áram vagy valami jel.
3.- Írj egy levelet amit szeretnél pl: egészség,jó kívánságok
4.- Égesd el (tűzhelyen vagy bárhol)
Nekem bevált. Bekapcsolt a TV és ott voltak. De ezt te nem látod
3/8 kohdf hirte válasza:
Ugorj a sinek elé ha tuléled az elég jel hogy léteznek
4/8 anonim válasza:
Monitor is jó TV helyett? Lapos TV vagy CRT kell hozzá? Laptop TV tunerrel? Vagy projektor?
5/8 anonim válasza:
Vagy: magadhoz hívod;
vagy: te mész hozzá!
Mivel ő magasabb rendű, a második megoldást javaslom!
6/8 anonim válasza:
Nincs.
A te energiád az "őrangyalod".
SOk féle energia létezik.
7/8 anonim válasza:
A te örangyalod a koresztelin meg a telített zsírok
8/8 anonim válasza:
Hívd fel őkelmét telefonon, ha az ördög száma 666 fordított esetben az angyaloké 999-es, de sajnos nem ismerem a körzetszámukat xP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!