Hogy vehetném fel a kapcsolatot az "őrangyalommal"?
Tudom kissé hülyén hangzik a kérdés, de kiváncsi lennék rá.
Nem azért írom ki ezt a kérdést, hogy oltogassanak, légyszi normális válaszokat.
Haaat hivd fel ezt a szamot:06208913345
majd mondd neki h viszket a koldokom keresek vkit aki ingyen megvakarja.
Ha azt mondja 100ft lesz, o az embered!
Pont azért, mert vannak akik nem hisznek benne:)
Igazából van egy kis baj is, de főként dolgokat szeretnék megtudni tőle.
Talán ő az aki jobban ismer engem mint én saját magam..
Az őrangyalod azért van, hogy egyéb dolgoktól megvédjen téged. De mivel szabad akaratod van neked is, ezért a segítségét kell kérned, nem parancsolva.
Egyszerűen csak annyit kell tenned, hogy mikor egyedül vagy otthon, akkor szólítod őt, és elmeséled neki a napodat, hogy milyen volt stb.
De neki kell mesélned, ő pedig meghallgat.
Egy idő után érezni is fogod, lehet hogy még látni is, hogy ott van előtted. :)
Köszönöm a válaszokat:)
Igazábol nagyon szeretném őt megismerni, de ez beválhat:)
Én is beszélek béla őrangyalhoz ha egyedül vagyok pl.kocsiba..néha még mintha vàlaszolna is pl.kedvenc zenénknél bezavar a mobil vagy szavakra..
hu miket irok van egy rosszakaromnos aki olvas majd beutaltat a dilihàzba hogy magamba beszélek..bàr most az uj nőjével van elfoglalva màr vmi herpeszt össze is szedhetett mert elől van a kenőcs :P
Az én béla őrangyalom is jobban ismer engem mint én magamat..
tényleg béla mi volt a huppanàs a kocsim oldalàba??ma 3őzzel is összefutottam..a végén még festetnem kell a verdàt és nem is ismerek jo szakembert :(
Ezt kipróbálom!:)
Viszont azt mért kell megtiltanom hogy a háromszögön kívűl legyen?
Az oké hogy az őrangyalom, de nem parancsolgathatok neki, vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!