Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogy vehetném fel a kapcsolato...

Hogy vehetném fel a kapcsolatot az "őrangyalommal"?

Figyelt kérdés

Tudom kissé hülyén hangzik a kérdés, de kiváncsi lennék rá.

Nem azért írom ki ezt a kérdést, hogy oltogassanak, légyszi normális válaszokat.

2015. máj. 5. 00:03
1 2 3
 11/22 anonim válasza:

Haaat hivd fel ezt a szamot:06208913345

majd mondd neki h viszket a koldokom keresek vkit aki ingyen megvakarja.

Ha azt mondja 100ft lesz, o az embered!

2015. máj. 5. 14:39
 12/22 A kérdező kommentje:

Pont azért, mert vannak akik nem hisznek benne:)

Igazából van egy kis baj is, de főként dolgokat szeretnék megtudni tőle.

Talán ő az aki jobban ismer engem mint én saját magam..

2015. máj. 5. 19:07
 13/22 Legoman ***** válasza:
53%

Az őrangyalod azért van, hogy egyéb dolgoktól megvédjen téged. De mivel szabad akaratod van neked is, ezért a segítségét kell kérned, nem parancsolva.

Egyszerűen csak annyit kell tenned, hogy mikor egyedül vagy otthon, akkor szólítod őt, és elmeséled neki a napodat, hogy milyen volt stb.

De neki kell mesélned, ő pedig meghallgat.

Egy idő után érezni is fogod, lehet hogy még látni is, hogy ott van előtted. :)

2015. máj. 5. 20:15
 14/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

Igazábol nagyon szeretném őt megismerni, de ez beválhat:)

2015. máj. 5. 23:12
 15/22 anonim ***** válasza:

Én is beszélek béla őrangyalhoz ha egyedül vagyok pl.kocsiba..néha még mintha vàlaszolna is pl.kedvenc zenénknél bezavar a mobil vagy szavakra..

hu miket irok van egy rosszakaromnos aki olvas majd beutaltat a dilihàzba hogy magamba beszélek..bàr most az uj nőjével van elfoglalva màr vmi herpeszt össze is szedhetett mert elől van a kenőcs :P

Az én béla őrangyalom is jobban ismer engem mint én magamat..

tényleg béla mi volt a huppanàs a kocsim oldalàba??ma 3őzzel is összefutottam..a végén még festetnem kell a verdàt és nem is ismerek jo szakembert :(

2015. máj. 6. 01:05
 16/22 ladygaga01 válasza:
0%
Gyújts meg 3 gyertyát, egy tálba keverjvössze fahéjat cukrot és vizet, a masszát csepegtesd a háromszög közepébe, tegyél le 1 méterre ettõl egt széket, mondj el egy miatyánkat, és ott lesz. Nekem bevált. Kérdezd meg elõr a nevérõl. Ha azt akarod hogy eltûnjön, kérd meg. Eltûnik, vújra egy miatyánk a masszát meg tedd el, màskor jó lesz. Ez az eggszerû. És beválik. Nem veszélyes, csak ha nem küldöd el. És tildsd meg neki hogy a háromszögön kívül legyen. Ha elmegy, meg is halhat egy szeretted, vagy csak dilis leszel. Sok sikert :)
2015. máj. 6. 09:44
 17/22 A kérdező kommentje:

Ezt kipróbálom!:)

Viszont azt mért kell megtiltanom hogy a háromszögön kívűl legyen?

Az oké hogy az őrangyalom, de nem parancsolgathatok neki, vagy nem?

2015. máj. 6. 19:05
 18/22 anonim válasza:
Majd írd le hogy mi volt
2015. máj. 10. 11:29
 19/22 anonim ***** válasza:
50%
én régebben azt tettem, hogy írtam egy levelet, kedvesen megszólítottam, írtam hogy mi a helyzet velem, és hogy milyen segítséget kérek.. borítékba tettem, elégettem, és a hamut az udvaron szétszórtam. (ezt a neten olvastam, hogy ez is egy módszer). az az érdekes, hogy ami segítséget kértem, teljesült is :D
2015. máj. 17. 15:29
 20/22 anonim ***** válasza:
báedibjgéfdojzdiékfgzgfldbvdlgvnchkgfbfmbbklánbk ezt írd a levélre amit az ezelőtti ezelőtti irt
2015. máj. 28. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!