Ezeket vajon csak beképzelem?? Ugye nem létezik varázslat...??? (lent nővebben, mert itt túl hosszú lenne)
Szóval...kb 1 hónapja kezdődött el ez az egész.
összevesztem valakivel, és mikor szidtuk egymást, akkor ilyen kis villám szerű...cuccok voltak az ujjaim végén. és forró volt a tenyerem, mintha égne, durva volt.
aztán valamleyik nap online témazárót irtunk,de nem tanultam semmit, viszont az utolsó 2 percben minden kérdésre a válasz igy beugrott a fejembe....leírtam őket,ötös lett.
aztán a következő lehet hogy tök gyakori, az volt, hogy nyúltam a telefonom után hogy felhívjam anyum, és amikor megfogtam a telefont abban a pillanatban csörrent meg és hívott anya.
Olyan is volt, hogy van a közelünkben egy lovarda. nem lovagolok, nem is vagyok lómániás. na de a lényeg az hogy elmentünk oda megnézni a lovakat, és az egyik random ödajött hozzám, és a kézfejemet kezdte bökdösni az orrával, közben meg engem nézett. furcsa érzés volt, megsimogattam a lovat, de ennyi.
az utolsó az volt, hogy mentünk rollerezni apukammal meg a hugommal, és én elestem, mert a roller kereke beakadt valamibe. és pont ilyen apró kavicsokra estem volna, de olyan volt, mintha valaki a fűbe rántott volna. és igy a puha fűre érkeztem.
számomra az ujjam végén szikrázó kis villámok a legmeglepőbbek, de mindegyik para. ugye csak beképzeltem? keveset alszok mostanában, és sok dogát írunk, talán a stressz....
A varázslat a fizika egy kis része.
De, létezik a fizika.
Ezek normálisan. Kicsit átlag felettiek no de mindegy. Örülj nekik.
Mágia létezik *Ergó varázslat de nem mindenkinek működik...
Illetve külömböző fajtái vannak... Stb... Ez nem úgy megy hogy csak rágondolsz emelkedj fel gyujtó és működik... Hosszú Olvasmányok könyvek szólnak a mágia okkultizmusárol... csak kutatkodj ha valóban érdekel...
A Mágia elsalyátítása hosszú idő... lehet puszta véletlen egybe esések pusztán Fizikai jelenségek... de lehet más is... Túlvilági lények felsőbb Rangú múltú Szellemek démonok stb... lehet valamelyk az életedre tör... figyeld a jeleket és gondolkodj mik voltak amikről nem tudunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!