Isten nem létezik vagy gonosz?
Én azt hittem, hogy ő jóságosm szereti az embereket és mindenható. Ha ez igaz akkor nem kellet volna teljesítenie a kérésemet? (azt kértem 2 napja, hogy holnap haljak meg)
Semmi sem történt akkor vagy nincs vagy csak nevet a markában és gonosz.
Mi az, hogy gonosz? Jó, rossz, szép, csúnya, finom, stb, jelzők szubjektív, emberi dolgok.
Amúgy meg tudod oldani, hogy meghalj, és ennek ellenére karmikusan ne tekintessék a művelet öngyilkosságnak, de 2 nap kevés. Egyszerűen egyáltalán ne igyál semmilyen folyadékot, ne egyél semmit, és kész!
Persze aztán ha kicsit átalakítva visszaküld az Ősfény, mint Jézust és a többieket, ne engem hibáztass!
Én nem kértem tőle hatalmat, sem gazdagságot, csupán valami reményt! De azt sem adott! Bezzeg akik kevésbé hisznek benne mindent megad nekik! Pénzt, hatalmat, boldogságot.
Következtetés: Isten hamis és csaló! Megvezeti a tudatlant, és birkává teszi a hívőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!