Lehetséges ilyen szerintetek ,hogy egy szellem bánthatott vagy mi történhetett velem ???
Figyelt kérdés
Volt egy eldugott hely régebben az iksolánál panelok volt nagyon sötét hely volt tele volt grafitikkel és gyerekkoromba nagyon szerettem oda járni és mikor egszer ott jártam éreztem valmi furcsát hirteln hidegség öntött el nem is fájdalomnak mondható hanem mint ha mesgzurtak volna kiment volna bellem valami majd eljöttem onnan rá kb majdnem 10 évnyire rá mikor azért már sok minden keresztül mentem írtam egy könyvet és ittam lakoholt és halgattam frekvenciát az internetről majd elmentem wc re és mint ha csak egy pillanat kapaszkodatok meg pillanat történt volna elemntem wc re ment a hasm és hirteln lila gömböt is láttam felébredtem és a gracitáció az anyag minden más lett a lakásom a tárgyak mi lehetet ez szerintetek ????? Időutazás vagy távozott ilyen hosszú idő múlva a szellem és igen végre emberi arcokat is láttam és pont vásárutra tekertem el egy falura későbiekben megtudtam hogy valkit meg is kínoztak annál a helynél ahova gyerekkorban szerettem járni még pszihiátrián is voltam mi lehetet szerintetek ez ???2020. máj. 15. 15:07
1/11 anonim válasza:
Tuti h időutazás volt, a köztudott tény h a szellemek hajlamosak erre. Amerikában 1 kutatás is van ami pont erre szakosodott.
2/11 A kérdező kommentje:
akkor azt mondod hogy időutazás oozta szellem lehetet bár ne vatkoztam volna bele ebbe egész dologba élhetném szépen életem ahogy a sors adta csak jól öszekuszáltam a dolgokat
2020. máj. 15. 15:36
3/11 anonim válasza:
Szerintem állj le a drogokkal megy keress fel egy pszichológust
4/11 A kérdező kommentje:
nem drogozom
2020. máj. 15. 16:45
5/11 Krisz40100 válasza:
Nem tudom szakértő Segítségét kérd ez Mágia Lehet csak magasabb foka... Lehetet Szellem Démon Bármi... Keress fel egy mágust ha van rá időd lehetőséged... Lehet csináltál valamit amit nem tudod mi az... Gondolkodj el rajta... Komoly dolgokal játszol itt orvos nem tud segiteni... max feldolgozni az esetet...
6/11 A kérdező kommentje:
huh amik történtek velem plusz azóta ha te tudnád olyan esetek velm hogy az leírhatatlan
2020. máj. 25. 11:16
7/11 Krisz40100 válasza:
Elhiszem hasonló cipőbe jártam... keress fel szakértőtt Akár Mágust akárkit aki az ilyen dolgokba jártás tud segíteni... nem Gyerek játékok ezek persze mindig vannak akik azt mondják fele se igaz. Azokkal ne törődj a te életed te tudod mi zajlot le... és egy szakértő lehet tud segíteni... illetve hogy felébredt benned valami ami eddig aludt azért is történnek a dolgok veled...
8/11 Krisz40100 válasza:
Lehetséges okok egyike... a százezer és egy-milióbol
9/11 A kérdező kommentje:
de azóta nagyon rossz dolgokon mentem keresztül
2020. máj. 25. 13:16
10/11 Krisz40100 válasza:
Most itt írhatunk 100 milió és egy posztot arrol hogy mik történtek és hogyan meg stb... ezt vedd úgy hogy ha súlyos problémád akad Orvoshozz fordulsz... Csak most egy mágussal beszélj vagy Pap vagy bármi egyéb aki tud esetleg segíteni akinek el tudod mondani pontról pontra hogyan kezdődött hogyan végződött és mit lehet ellene vagy ez ügyben mi a teendő lehet hamar orvosolni tudják a problémád... Sajnos amiket írtál az magasfokú mágia lehet pontosan nem tudom hogyan kezdődött stb... csak úgy nem történik ilyesmi valami löket kellet ami beiíndítja ezeket a dolgokat... lehet magad se emlékszel hogy próbálkoztál a mágia gyakorlásávál csak nem vetted komolyan nem tanulmányoztad át hogy mi mivel jár... nem csak úgy van hogy varázsolunk... varázslények minden létezik egy más világot tár eléd a mágia... egy felsőbb hatalmi rendszer ami az emberi energia fellet ál... mielőtt Használod a mágiát járj utána olvasd el mivel járhat hogyan kell mikor kell és stb... legfontosabb hogy ki csinálja mert akárkihez a varázs Világ se fog úgy álni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!