Szerintetek ilyen Magyarországon is történhet valaha?
Nem tudom, hogy megtörténhet-e, vagy sem, de ha megtörténne, akkor 1. feljelenteném a lift tulajdonosát-kezelőjét mert részt vett benne (szerintem vastagon kimerít egy jópár tételt) 2. vagyoni és nem vagyoni kártérítést kérnék a keletkezett káromért (időveszteség, stb.) és az okozott súlyos traumáért. (mi van, ha pl. szivinfarktust kap a nő?)
Amúgy, én mélységesen megvetem az ilyenek kiagyalóit, szerintem lazán elmebeteg, aki élvezetet talál abban, hogy másokat megrémítsen és a másik kínján-rosszullétén nevessen. Ugyanígy megvetem aki gyerekeket rémiszt meg, aztán feltölti a netre, hogy sír.
Az első hozzászólóval értek egyet, nálunk ez nem nagyon fordulhatna elő. Persze Brazíliában kb. már annak is örülhet az ember ha nem lövik le az utcán, szóval ott ez biztos belefér...
Én ebben a helyzetben csak az elején ijednék meg, mivel nem hiszek a szellemekben, tudnám hogy trükk és próbálnék vele beszélgetni. Viszont ha rám sikoltana - mivel azért rám hozta a frászt a megjelenésével -, reflexből felrúgnám mert megijednék.
És éppen ezért sem értem hogy ezt hogy merték megtenni. Azon kívül hogy szemét módon halálra ijesztenek másokat, mi van ha valaki agresszívan lép fel és összeveri a kiscsajt?
Szóval lehet hogy megrendezett, viszont akkor nagyon jó színészeket alkalmaztak. Vagy tényleg csak ennyire leszarják a lehetséges következményeket.
Hát ha ezt megcsinálnák otthon Magyarországon, akkor igencsak fájhat majd a feje a kiagyalóknak, liftkezelőnek, és a kislánynak aki örömmel eljátssza a szellemet. Ahogy a páromat ismerem, ha megijedne, az első reakciója az lenne, hogy felkenné a kislányt a falra. Nos egy nagydarab ember aki ráadásul 10 éve aikidózik komoly károkat okozhatna.
Én személy szerint piszkosul megijednék, de nem azért mert félnék a szellemektől.
Inkább attól ijednék meg, hogy a lift megáll hirtelen, és sötét lesz. Ne hiszem, hogy nekem ez jót tenne, hiszen enyhe klausztrofóbiám és asztmás is vagyok.. Azt hiszem ahogy az első én is panaszt tennék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!