Miért ilyen agresszívak a Joy of Satan és a Spirits of Eridu irányzat követői?
Figyelt kérdés
Rengeteg bennük a feszültség és az az agresszió és némelyik rendkívül paranoiás. Miért van az, hogy eme szekta követői mindenkit lezsidóznak, akik nem értenek egyet? (Tisztelet a kivétel) Vannak közöttük is normálisak, de akikkel én találkoztam legtöbb nagyon elvakult és csőlátású, mindenkiben, aki nem velük van, vagy más vallást követnek zsidónak nézik vagy szimplán lehülyézik. Mivel különb az ő vallásuk, mint a többi? Mivel jobb a sátánizmus ezen ágazata, mint a többi? Nagyon lenézik azokat, akik más vallást követnek. Nem tudom mire ez a hatalmas arrogancia, amikor a pentagram teljes jelentését sem ismerik vagy szimplán nem írják le, minden szimbólum számukra a jógikus tanításokhoz kapcsolódik, pedig több ősi jelentésük is van, amit már nem írnak le. Én nem állítom, hogy amiben én hiszek, az teljesen igaz és az az abszolút univerzális igazság, ők ellenben ezt hiszik, mint a keresztények vagy muszlimok. Őszintén szólva én nem látok sok különbséget. A normális ss-eknek ki kellene szűrni a bolondokat, mert nagyon lejáratják a szektát. Engem nem az taszít, hogy a nemzeti szocializmust követik vagy épp másképp látják a dolgokat, hanem az agresszivitás,a más emberekkel való bánásmód. Én csak annyit tettem, hogy egy vita során közöltem velük, hogy nem értek egyet pár dologgal és 3 héten át kaptam a fenyegető üzeneteket facebookon. Na ilyen például keresztényeknél nem igazán fordul elő és ezzel nem védem őket, de keresztények nem fenyegettek meg halálosan, azért mert épp nem értettem egyet velük, pedig aztán velük is vitatkoztam anno. Akkor nem beszélve arról, hogy némelyik ss kamuprofilokat gyárt magának facebookon és mennek téríteni csoportokba. A fórumon hirdették is az online hadviselést, amibe az is beletartozik, hogy menni kell embereket felvilágosítani a vallásról. Ami a belső fórumokon folyik, az a mély, elvakult gyűlölködés... Számomra és még nagyon sok ember számára iszonyatosan taszító. Amúgy nem lenne baj vele, ha ezek re odafigyelnének és nagyon sokan másképpen, pozitívabban állnának hozzájuk. De azzal, hogy leállnak fenyegetni meg gyűlölködni, ezzel csak taszítóvá teszik a vallásukat és csodálkoznak azon, ha az emberek fikázzák őket, ezzel csak magukat égetik le és járatják le a vallásukat és ez a kicsapongó erőteljes megfontolatlan agresszió és dührohamok nagyon gyenge jellemre utalnak.2020. máj. 1. 14:49
21/22 anonim válasza:
felőlem... én itt abbahagyom.
csak azért mert hiábavaló. túlságosan ragaszkodnak a kényelmes dolgokhoz az emberek. csak a könnyen elérhető dolgokat szeretik és ragaszkodnak hozzá. úgymond amit elé tesznek azt zabálja csak és hiába mondja bárki is h az moslék.
én csak annak örülök h nem vahyok ilyen. sok könyvtárba jártam. nem kényelmesedek el a túl korlátolt és lebutított internet miatt.
nem zabálom meg azt amit elém tesznek, nem eszek moslékot.
inkább minden utat bejárok és kész.
én még örülök is h az emberek lusták, buták és a moslékot zabálják.
tartsd csak meg a szánalmas hitedet és edd csak tovább a moslékodat.
azaz: jól van felőlem lehet neked igazad.
(csak hagyjál békén tudatlan disznó)
22/22 A kérdező kommentje:
Az :D te is csak a számodra szimpatikus verziót hirdeted vagy épp adod elő és azt hiszed a tiéd az abszolút igazság, pedig nem. Én sem ástam elő a teljes igazságot, csak annak töredékeit, ahogyan a spirituális sátánisták. Ezért nem kötelezem el magam egyik irányba sem, hanem figyelmesen elolvasom őket és utána nézek alaposan mindennek. Én is tévedhetek, ahogy mindenki más és még csak közelébe sem járok a teljes igazságnak, ahogy te sem. Én több ágazatból merítek elemeket, ahogy a spirituális sátánizmusból is, mert ott is van pár szimpatikus elem, amivel egyetértek és utána néztem és reálisnak tűnik.
2020. máj. 5. 23:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!