Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Miért ilyen agresszívak a Joy...

Miért ilyen agresszívak a Joy of Satan és a Spirits of Eridu irányzat követői?

Figyelt kérdés
Rengeteg bennük a feszültség és az az agresszió és némelyik rendkívül paranoiás. Miért van az, hogy eme szekta követői mindenkit lezsidóznak, akik nem értenek egyet? (Tisztelet a kivétel) Vannak közöttük is normálisak, de akikkel én találkoztam legtöbb nagyon elvakult és csőlátású, mindenkiben, aki nem velük van, vagy más vallást követnek zsidónak nézik vagy szimplán lehülyézik. Mivel különb az ő vallásuk, mint a többi? Mivel jobb a sátánizmus ezen ágazata, mint a többi? Nagyon lenézik azokat, akik más vallást követnek. Nem tudom mire ez a hatalmas arrogancia, amikor a pentagram teljes jelentését sem ismerik vagy szimplán nem írják le, minden szimbólum számukra a jógikus tanításokhoz kapcsolódik, pedig több ősi jelentésük is van, amit már nem írnak le. Én nem állítom, hogy amiben én hiszek, az teljesen igaz és az az abszolút univerzális igazság, ők ellenben ezt hiszik, mint a keresztények vagy muszlimok. Őszintén szólva én nem látok sok különbséget. A normális ss-eknek ki kellene szűrni a bolondokat, mert nagyon lejáratják a szektát. Engem nem az taszít, hogy a nemzeti szocializmust követik vagy épp másképp látják a dolgokat, hanem az agresszivitás,a más emberekkel való bánásmód. Én csak annyit tettem, hogy egy vita során közöltem velük, hogy nem értek egyet pár dologgal és 3 héten át kaptam a fenyegető üzeneteket facebookon. Na ilyen például keresztényeknél nem igazán fordul elő és ezzel nem védem őket, de keresztények nem fenyegettek meg halálosan, azért mert épp nem értettem egyet velük, pedig aztán velük is vitatkoztam anno. Akkor nem beszélve arról, hogy némelyik ss kamuprofilokat gyárt magának facebookon és mennek téríteni csoportokba. A fórumon hirdették is az online hadviselést, amibe az is beletartozik, hogy menni kell embereket felvilágosítani a vallásról. Ami a belső fórumokon folyik, az a mély, elvakult gyűlölködés... Számomra és még nagyon sok ember számára iszonyatosan taszító. Amúgy nem lenne baj vele, ha ezek re odafigyelnének és nagyon sokan másképpen, pozitívabban állnának hozzájuk. De azzal, hogy leállnak fenyegetni meg gyűlölködni, ezzel csak taszítóvá teszik a vallásukat és csodálkoznak azon, ha az emberek fikázzák őket, ezzel csak magukat égetik le és járatják le a vallásukat és ez a kicsapongó erőteljes megfontolatlan agresszió és dührohamok nagyon gyenge jellemre utalnak.

2020. máj. 1. 14:49
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Minden vallásban vannak idióták, idegbetegek így hát a mi vallásunkban is. Az ilyenek nem is tudják mit miért követnek csak azt hiszik akkor menők lesznek. Nincsenek tisztában a lényeggel. Gyenge jellemek igen, de a többségünk értelmes ember :D

Bár sajnos nem ismerek olyan sok követőt.

2020. máj. 1. 16:01
 2/22 A kérdező kommentje:
Igen, azt kéne, hogy valamilyen módon kiszűrni őket és oldalakra feltüntetni ezeket a viselkedési zavarokat, hogy aki ilyen az nem közületek való, vagy ilyesmi. Pl a Spirits of Eridun ki lenne írva, hogy aki így viselkedik az nem is lehet ss milyen király lenne, akkor sokan ahhoz tartanák magukat.
2020. máj. 1. 16:06
 3/22 anonim ***** válasza:
12%

én is spirituális sátánista voltam...én barom...

aztán utánna néztem mindennek!!!

hazúgság az egész. majd videót is fogok készíteni ezekről a dolgokról. nagyon sajnálom azokat akik benne vannak ezekben.

be kellene tiltani az egész joy of satan-t és a spirit of eridut. csak tönkre teszik az embereket. undorító az egész. nagy marha voltam 2 évig.

2020. máj. 2. 10:57
 4/22 anonim ***** válasza:
85%

csak írom a kedves és sajnálatra méltő spirit of eridu áldozatoknak:

nem gondoltatok abba bele h miért nem tudtok démonokat idézni??? mert valójában egyikőtök sem tud. én sem tudtam.

aki kíváncsi a történetemre és a tapasztalataimra az bátran írjon nekem.

2020. máj. 2. 11:02
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt vallom, bár nyugodt embernek találom magam, általában ebben a témában semmi nem húzza fel az agyam. Mondjuk za szokott idegesíteni, hogyha valaki próbál áttéríteni valamilyen vallásra...
2020. máj. 2. 13:37
 6/22 A kérdező kommentje:
Az igazi sátánista ágazatok mind földalatti, alig elérhetőek az emberek számára vagy csak az arra méltóak, minimális emberhez jut el. Az ilyen spirituális sátánista hülyeségek bárki számára elérhető és tenyészti a sok birkát, akik azt hiszik a pentagram jelentése csak a csakrákról szól. Nevetséges. Én egy földalatti, rejtett sátánista coveneket tanulmányozom, kutatom és el kell, hogy mondjam, sokkal több és jobb dolgokat tanítanak, mint a spirituális sátánisták. Azt hiszik meditációval istenekké válnak, ez nagyon téves, nem lesznek istenek. A sátánizmus nem csak meditációkból áll, amit a spirituális sátánizmus tanít, az minden csak nem sátánizmus. Nagyon rosszul tanítják Sátán alakját is, ugyanis nem egyenlő Enkivel sem Odinnal de még Luciferrel sem.
2020. máj. 2. 17:52
 7/22 A kérdező kommentje:
Igaz, nem írhatok le belső infókat a kedvenc sátánista covenemről, de annyit elmondhatok, hogy a tagok egyáltalán nem csőlátásúak, nem elfogultak és nem rendelkeznek szektás gondolkodással. A spirituális sátánizmus miért népszerű? Mert az elérhető mindenki számára, a google azt adja be és azt olvassák az emberek. Attól, hogy le van írva egy halom info még nem biztos, hogy igaz és attól még nem lesz sátánizmus. Még Wyrd fáját sem ismerik, pedig nagyon elterjedt az igazi sátánisták között. Nagyon sok alap dolgot kihagytak. Azt állítják, hogy tapasztaltak, persze, a keresztények is ezt mondják, ahogy a buddhisták és a muszlimok, a hinduk és a többi vallás követői is. Miről beszélünk ?
2020. máj. 2. 17:58
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Én SS vagyok, és köztünk is vannak barom arcok, és sajnos ez alapján ítélik meg az egész vallást. Néhány dologgal , meg én alapjáraton sem vagyok egy gyűlölködő típus. Sajnos sokan félreértelmezik az egészet, és azt hiszik, attól válnak valakivé, ha uszítanak, meg fenyegetőznek. De azért köztünk is vannak normális emberek.
2020. máj. 2. 23:29
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Csak nem a sötétség ösvényeire gondolsz? Wyrd fája tulajdonképpen a rezgések, energiasíkok felhasználása, amit mi is tudunk,csak mi a szertartásaink során Nem jelentjük ki, hogy "isten vagyok".
2020. máj. 2. 23:51
 10/22 A kérdező kommentje:
Maradok az ONA-nal, nekem az vált be.
2020. máj. 3. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!