Miért ilyen agresszívak a Joy of Satan és a Spirits of Eridu irányzat követői?
CSAK NEGATÍV tapasztalataim vannak a spirituális sátánizmussal kapcs. Az ilyen elmebetegek mint a Tímea Wilhelm, Nadia A. Kiss, Veronika Hompo, Viktória Fehér, Réka Luca Szabó, Galaczi Gyula, Kim Yoora ( ez mind egy személy kamu profilokkal, álnevekkel) Ahogy jelenleg: Vlad Tepes, Pogány Vajk, Tovira Trikián,
Szada Seldern szintén mind ez egy személy kamu nevekkel, kamu profilokkal. Mindegyik idegbeteg és primitív nagyon gyenge jellemű ember azaz két emberről van szó, de az is lehetséges, hogy ez is a Tímea wilhelm azaz kedves Veronika Hompo műve, mert nagyon hasonló idegbajos kirohanásaik vannak. Akkor nem beszélve, ami ment a spirits of eridu fórumán és a zárt online csoportokba, zárt fórumokon, ahová bejutottam és iszonyat taszító viselkedést tanúsított mindenki és egy normális bölcs embert nem láttam ott, egyet sem.
én mint irtan én is voltam ss. de én valóban utánna néztem mindennek és igen ahogy te is irod a joy of satan éd a magyar fordïtások mind kamuk. a keresztényeket is becsapják de nem annyira mint az ss eket. de persze hiába írom s bizonyítom ők mégnagyobb barmok. csakmert az van a joy ba írva h ez az igazság hidd el
ők nem kényszerítik a vallást
meg h ne térjenek máshova stb.
mert aki bizonyításokat ír arról már azt irják h el akar téríteni stb. amikor én csak segíteni akarok rajtuk mert hazúgság mimden.
pl. miért nincs tértisztító rituálé? mert minden idézés s mágia elött kell. ne csodálkozzanak ha negatïv entitádok gyűlnek köréjük.
Démoni Enn is van.minden Démonhoz van. azokkal is lehez meditálni s azon keresztűl is lehet idézni.
sok sok sok alap dolog nincs meg.
sok a hazudozgatás is.
más spirituális tanítások meditációit lopták el s azt kamuzzák h tőlük lopták el.
plussz az angyalok....
azr írják h mágiával létrehozott gonosz nemlézező lényféleségek.
minden mást alaposan kitárgyalnak de az angyalokat nem.
Azt nem írják le h az angyaloknak is vannak pecsétjeik s ugyanúgy kell idézni is őket.
a démonok s angalok nem ellenségek. eggyütt dolgoznak.
sok olyan irat van ahol az angyalokat is démonoknak neveztek. s firdítva is h a démonikat angyaloknak.
sok könyv található.
de persze senki nem olvas könyveket.
de egy internetes dolgot raláltam erről. majd belinkelem csak most mobillal vagyok.
szóval kedves becsapott ss ek ezeken gondolkozzatok el.
a démonok akkor gonoszak v sötétek ha valóban ti is ilyenek vagtok mert hozzátok alkalmazkodnak. mert a szabad akaratot támogatják. hiába is mondamák az embereknek h nem gonoszak
de az ss eknek is hiába mondanák h a joy of satan s társ dolgai a kereszténységnél is hazugabb dolog.
Egy pdf-ben vannak leírva h az angyalokat démonoknak is megnevezik. ez elég gyér pdf. én könyvekben találtam jobbakat. csak belinkelem nektek.
Ariel
Azrael
Cael
Danel
Gábriel
Jama
Mickael
stb.stb.stb. is benne vannak.
hát akkor elég kontár kutatgatást végeztél. csak az átlagos maszlagot vetted be ahogy mindenki más is.
sajnálatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!