Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Miért ilyen agresszívak a Joy...

Miért ilyen agresszívak a Joy of Satan és a Spirits of Eridu irányzat követői?

Figyelt kérdés
Rengeteg bennük a feszültség és az az agresszió és némelyik rendkívül paranoiás. Miért van az, hogy eme szekta követői mindenkit lezsidóznak, akik nem értenek egyet? (Tisztelet a kivétel) Vannak közöttük is normálisak, de akikkel én találkoztam legtöbb nagyon elvakult és csőlátású, mindenkiben, aki nem velük van, vagy más vallást követnek zsidónak nézik vagy szimplán lehülyézik. Mivel különb az ő vallásuk, mint a többi? Mivel jobb a sátánizmus ezen ágazata, mint a többi? Nagyon lenézik azokat, akik más vallást követnek. Nem tudom mire ez a hatalmas arrogancia, amikor a pentagram teljes jelentését sem ismerik vagy szimplán nem írják le, minden szimbólum számukra a jógikus tanításokhoz kapcsolódik, pedig több ősi jelentésük is van, amit már nem írnak le. Én nem állítom, hogy amiben én hiszek, az teljesen igaz és az az abszolút univerzális igazság, ők ellenben ezt hiszik, mint a keresztények vagy muszlimok. Őszintén szólva én nem látok sok különbséget. A normális ss-eknek ki kellene szűrni a bolondokat, mert nagyon lejáratják a szektát. Engem nem az taszít, hogy a nemzeti szocializmust követik vagy épp másképp látják a dolgokat, hanem az agresszivitás,a más emberekkel való bánásmód. Én csak annyit tettem, hogy egy vita során közöltem velük, hogy nem értek egyet pár dologgal és 3 héten át kaptam a fenyegető üzeneteket facebookon. Na ilyen például keresztényeknél nem igazán fordul elő és ezzel nem védem őket, de keresztények nem fenyegettek meg halálosan, azért mert épp nem értettem egyet velük, pedig aztán velük is vitatkoztam anno. Akkor nem beszélve arról, hogy némelyik ss kamuprofilokat gyárt magának facebookon és mennek téríteni csoportokba. A fórumon hirdették is az online hadviselést, amibe az is beletartozik, hogy menni kell embereket felvilágosítani a vallásról. Ami a belső fórumokon folyik, az a mély, elvakult gyűlölködés... Számomra és még nagyon sok ember számára iszonyatosan taszító. Amúgy nem lenne baj vele, ha ezek re odafigyelnének és nagyon sokan másképpen, pozitívabban állnának hozzájuk. De azzal, hogy leállnak fenyegetni meg gyűlölködni, ezzel csak taszítóvá teszik a vallásukat és csodálkoznak azon, ha az emberek fikázzák őket, ezzel csak magukat égetik le és járatják le a vallásukat és ez a kicsapongó erőteljes megfontolatlan agresszió és dührohamok nagyon gyenge jellemre utalnak.

2020. máj. 1. 14:49
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
A spirituális sátánizmus az oka annak, hogy nem vallom magam sátánistának, mert annyira taszító az egész spirits of eridu és joy of satan. Számomra nagyon elszomorító, hogy ennyi követője van és spirituális sátánistákkal van tele a GYIK. A spirituális sátánizmusból ki lettek véve a darkos elemek, amik annyira tetszenek az eredeti, igazi sátánizmusban. A reptiliános baromságról meg nem is írok, mert azon nevetnem kell.
2020. máj. 3. 18:41
 12/22 A kérdező kommentje:

CSAK NEGATÍV tapasztalataim vannak a spirituális sátánizmussal kapcs. Az ilyen elmebetegek mint a Tímea Wilhelm, Nadia A. Kiss, Veronika Hompo, Viktória Fehér, Réka Luca Szabó, Galaczi Gyula, Kim Yoora ( ez mind egy személy kamu profilokkal, álnevekkel) Ahogy jelenleg: Vlad Tepes, Pogány Vajk, Tovira Trikián,

Szada Seldern szintén mind ez egy személy kamu nevekkel, kamu profilokkal. Mindegyik idegbeteg és primitív nagyon gyenge jellemű ember azaz két emberről van szó, de az is lehetséges, hogy ez is a Tímea wilhelm azaz kedves Veronika Hompo műve, mert nagyon hasonló idegbajos kirohanásaik vannak. Akkor nem beszélve, ami ment a spirits of eridu fórumán és a zárt online csoportokba, zárt fórumokon, ahová bejutottam és iszonyat taszító viselkedést tanúsított mindenki és egy normális bölcs embert nem láttam ott, egyet sem.

2020. máj. 3. 18:54
 13/22 anonim ***** válasza:
24%

én mint irtan én is voltam ss. de én valóban utánna néztem mindennek és igen ahogy te is irod a joy of satan éd a magyar fordïtások mind kamuk. a keresztényeket is becsapják de nem annyira mint az ss eket. de persze hiába írom s bizonyítom ők mégnagyobb barmok. csakmert az van a joy ba írva h ez az igazság hidd el

ők nem kényszerítik a vallást

meg h ne térjenek máshova stb.

mert aki bizonyításokat ír arról már azt irják h el akar téríteni stb. amikor én csak segíteni akarok rajtuk mert hazúgság mimden.

pl. miért nincs tértisztító rituálé? mert minden idézés s mágia elött kell. ne csodálkozzanak ha negatïv entitádok gyűlnek köréjük.

Démoni Enn is van.minden Démonhoz van. azokkal is lehez meditálni s azon keresztűl is lehet idézni.

sok sok sok alap dolog nincs meg.

sok a hazudozgatás is.

más spirituális tanítások meditációit lopták el s azt kamuzzák h tőlük lopták el.

plussz az angyalok....

azr írják h mágiával létrehozott gonosz nemlézező lényféleségek.

minden mást alaposan kitárgyalnak de az angyalokat nem.

Azt nem írják le h az angyaloknak is vannak pecsétjeik s ugyanúgy kell idézni is őket.

a démonok s angalok nem ellenségek. eggyütt dolgoznak.

sok olyan irat van ahol az angyalokat is démonoknak neveztek. s firdítva is h a démonikat angyaloknak.

sok könyv található.

de persze senki nem olvas könyveket.

de egy internetes dolgot raláltam erről. majd belinkelem csak most mobillal vagyok.

szóval kedves becsapott ss ek ezeken gondolkozzatok el.

a démonok akkor gonoszak v sötétek ha valóban ti is ilyenek vagtok mert hozzátok alkalmazkodnak. mert a szabad akaratot támogatják. hiába is mondamák az embereknek h nem gonoszak

de az ss eknek is hiába mondanák h a joy of satan s társ dolgai a kereszténységnél is hazugabb dolog.

2020. máj. 3. 21:40
 14/22 anonim ***** válasza:
49%
amúgy az az igazság h egy ss sem tud démont idézni. egy ss sem szeret ss lenni. minden ss tag szabadulni akar ettől az egésztől. csak gyáva nyulak megtenni.
2020. máj. 3. 21:44
 15/22 anonim ***** válasza:
81%

Egy pdf-ben vannak leírva h az angyalokat démonoknak is megnevezik. ez elég gyér pdf. én könyvekben találtam jobbakat. csak belinkelem nektek.

Ariel

Azrael

Cael

Danel

Gábriel

Jama

Mickael

stb.stb.stb. is benne vannak.

[link]

2020. máj. 4. 08:52
 16/22 A kérdező kommentje:
Ez is csak egy verzió a több 100 közül. Én több mint 10 éve kutatom az okkultot és tudom, hogy a démonok utálják az angyalokat.
2020. máj. 4. 19:32
 17/22 anonim ***** válasza:
49%

hát akkor elég kontár kutatgatást végeztél. csak az átlagos maszlagot vetted be ahogy mindenki más is.

sajnálatos.

2020. máj. 4. 22:38
 18/22 A kérdező kommentje:
Ezt én is elmondhatnám rólad, hogy a fényesített, szándékosan jónak beállított verziót hiszed el, ami hatalmas baromság. Azt hiszed, hogy te olyan okos vagy és mindent tudsz, te vagy itt a nagy megmondó ember közben olyan hülye vagy, mint a segg és semmit nem tudsz csak a saját magad verzióját mondod te is, mint mindenki más.
2020. máj. 5. 16:08
 19/22 A kérdező kommentje:
Ezt az angyalok + démonok öribarik verziót rég kisz*rtam, egy hatalmas nagy baromság.
2020. máj. 5. 19:18
 20/22 anonim ***** válasza:
65%
Na kezdődik! Hompo meg Veronika izé utálók újratöltve 324.fejezet. mindenki hülye csak ti vagytok okosak. Ez a lényeg.
2020. máj. 5. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!