Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A Joy of Satan és Spirits of...

A Joy of Satan és Spirits of Eridu irányzat mért igazi sátánizmus?

Figyelt kérdés
Ezt konkrétan ki mondja meg? Attól, hogy le van írva az oldalra, még nem lesz igazi színtiszta sátánizmus. Számomra nagyon kellemetlen sátánistaként, amikor kis babaarcúak megkérdik tőlem, hogy spirituális sátánista vagyok-e? Kínos, hogy ezekkel a hamis sátánistákkal azonosítanak, ugyanis én külföldi, tiszta teista sátánizmus irányzatokat követek. A Joy of Satan elvette a sátánizmus szépségét, azt a bizonyos sötét hangulatot, amit annyira szeretek benne és beöltöztette pogány isten köntösbe, ami eléggé rossz megközelítés. Odint Sátánnal azonosítani megint nevetséges. A legrosszabb, amikor elmondod a véleményed, hogy nem értesz egyet velük, rögtön lezsidóznak. Magyarán mindenkit lezsidóznak, akik nem értenek egyet velük. Szerintem az ő nézetük is csak egy verzió és nem több. Attól, hogy rengeteg információt megosztanak a weboldalakon, még nem lesz igazi sátánizmus. A spirits of eridun amikor írták, hogy "rájöttünk, hogy a démonok igaz pogány isteneink" ugyan miből jöttetek rá? Semmiféle bizonyítékot nem tudnak felmutatni. Nem rég felmerült egy újabb érdekes kérdés itt GYIK-on, ha valóban igaz lenne, hogy a zsidók irányítanak mindent, mekkora hatalommal rendelkeznek, akkor hogyan lehetséges az, hogy nem tiltották még be a JoS-t és az Eridut? Mivel ezeken a weboldalakon vannak zsidók elleni rituálék, átkok stb és ezt csak úgy hagynák? Valóban van logika a kérdésben. Ez is csak egy verzió, mint a többi sátánista irányzat. Azzal a különbséggel, hogy mi elfogadjuk egymás vélemény különbségét és nem zsidózzuk, nem ócsároljuk le azokat, akik másféle irányzatokat követnek. Normális spirituális sátánisták is vannak, akik nem a JoS-t követik és tiszteletben tartják a többi irányzatot és nem mondanak olyanokat sem, hogy az ő nézetük az igaz s egyetlen igaz sátánizmus. Mi mind elfogadjuk, hogy vannak különbségek, de úgy látszik a JoS követők csak egymást hajlandók vagy még egymást sem sok esetben, mert egymás között is megy a zsidózás. Mi más ez, ha nem paranoia?

2019. nov. 24. 14:04
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
29%

hát figyelj, ezek a dolgok amit leírtál nem kőbevésett vallási szabályok, csak emberek eszement képzelgései. AZ egyetlen transzcendens irat aminek a valódiságát lehet feltételezni az a biblia, azon belülis a legbiztosabb az evangéliumok, szigorúan a hitelesség kérdését vizsgálva.

Persze ellehet képzelni hogy odin a stáán meg a démonok voltak az ókori istenek, de mindebből nem lesz más csak egy fas zság. Ha te a sátánizmusban a sötét hangulatot meg miegymást kedvelsz, akkor gratulálok, jól szolgálod a fény urát... A vallási agymosás sajnos nagyon veszélyes jelenség a mai napokban, kérlek ne vegyél részt semmilyen zsidók vagy bárki elleni rituálékban, és ne hagyjad magad rávenni bűncselekményekre. Lucifer a fény és a tudományok védelmezője, nem a sötét agymosott lúzereké.

2019. nov. 24. 17:29
 2/29 A kérdező kommentje:
Miféle bűncselekmények? Nem az én irányzatom csinál zsidók elleni rituálékat. Egy hatalmas hülyeségnek tartom. Nem tudod átérezni azt a bizonyos sötét hangulatot , amit említettem... Igen, a bal kéz ösvénye valóban védelmezi a tudományokat és a szabad akaratot. Ugyanakkor nem veti meg a gonoszságot sem, amivel sokan nem tudnak azonosulni. Nem, nem olyan fajta gonoszságról van szó, hogy pusztítsunk el mindenki és ártsunk a világnak. Az egész sátánizmusnak van egyfajta csábító, sötét hangulata. Pl a rituáléknak, amikor gonosz kacajjal zárjuk le azokat. És valóban működnek ezek a dolgok pl Ördögpaktum stb. Az én tapasztalataim alapján ezek a démonlények csak azokkal gonoszak, akik az útjukba állnak vagy ellenük vannak mint például a kereszténység. Hülyeségnek tartom emberi alakban ábrázolni őket, mert egyáltalán nem emberiek, ill. nem mindegyik. Sokan angyalként képzelik el őket, pedig nagyon nem azok, ebben teljesen biztos vagyok.
2019. nov. 24. 20:11
 3/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem léteznek angyalok, démonlények, Sátán, Isten és működő rituálé.

Az, hogy összejön néhány mérges tini vagy tinikorban ragadt felnőtt rituálézni még a nagy nullával egyenlő. Szimplán nem akarják magukat jelentéktelennek érezni, ezért hisznek ezekben a baromságokban, mert akkor különlegesek lesznek...kb. minden vallásban hívő ember ezt hiszi magáról.

2019. nov. 25. 11:03
 4/29 anonim ***** válasza:

Aki ördögpaktumot tesz le S a sötét dolgokat kedveli....ez elég kevés infó a te irányzatodhoz...ez ördögimádat S nem sátánizmus...a jos és a spieit of eridut sem sátánizmus.

Mikor törlik már le ezeket? Unom H mindenki odinnal jön...ez szánalmas. Legalább te kitértél a zsidózásra.

Mivel te ördőgimádó vagy ezért te ördögökkel vagy és az alsóbbrendű démonokkal akik nem tartoznak Sátánhoz. Te nem vagy sátánista, hanem csak ördögimádó. Én már láttam sokféle démont S ördögöt is. Sátáni is láttam már. Akár hiszed akár nem semmi köze nincs sátánnak a sötétséget S ezekhez stb. Gonosz kacaj...ez elég gyerekes dolognak tűnik. Nem vagyok spirit of eridus.valódi sátánista vagyok.

2019. nov. 25. 11:10
 5/29 A kérdező kommentje:
A te verziód is csak egy a sok közül, nem az egyetemes igazság.
2019. nov. 25. 13:51
 6/29 A kérdező kommentje:
2019. nov. 25. 13:57
 7/29 A kérdező kommentje:
De pont az a lényeg, hogy rengeteg verzió van. A tiéd is és az enyém is egy egy verzió. A tradicionális sátánizmus is tetszik, ahol az Ördög = Sátánnal, de van ki teljesen külön választja, mint ahogyan te is és ezt tiszteletben is tartom. Ne legyünk olyanok, mint a spirits of eridu követői. Amiket ismerek sátánista irányzatok és okkult irányzatok mind mind tiszteletben tartja a másik nézeteit. Csak a Joy of Satanm Spirits of Eridu követői zsidóznak mindenkit, akik nem értenek egyet velük. Ne legyünk olyanok mint ők.
2019. nov. 25. 14:43
 8/29 anonim ***** válasza:
65%

Ha nem lenne köztünk ez a pár száz év, olyan jót tudnánk beszélgetni.

Jó felé haladsz. Növekedj tovább. Ezt a sok babyloni emberkét meg tojd le.

2019. nov. 25. 20:05
 9/29 anonim ***** válasza:

Ez a "te verziód"...elêg gyatra és roppant gyerekes. Én veled tuti nem állnék össze. Akkor inkább a spirit of eridusok. Ők nem ember ellenesek csak zsidóellenesek. Nem olyan gyermekesek H stílus kedvelők.valamint legalább több spirituális élményben volt részük. Csak annyi a hibájuk H nem akarják észre venni H német náci szellemek riogatják és csapják be őket.

Ennyi.

2019. nov. 26. 14:31
 10/29 A kérdező kommentje:
Hát neked gyatra akkor grat. Emberellenes? Látszik, hogy fogalmad sincs róla. Gondolom nem igazán néztél utána s így vontad le a következtetést. Nekem a te verziód nem tetszik és ennyi. Szerencsére nálunk nincsenek ilyenek, hogy leszóljuk egymást mert a másiknak különböznek a nézetei. Ezzel is csak magadat minősíted le, nem engem. Nagyobb benned az indulat, mint bennem. Mert a te verziód jobb, akkor kövesd azt, ha neked az effektivebb. Csak téged jellemez ez a fajta lekezelő modor. Nem ismered az én nézeteim, épp hogy csak leírtam belőle 5%-ot , de az ok okozati tényezőket egyáltalán nem közöltem, a dolgok miértjét. Tehát te csak a felszín által vontad le a következtetést. Ez olyan, mintha én leszólnám a te zenei ízlésed. Gondolom nem black metált hallgatsz, csak feltételezem. De mindez csak téged jellemez.
2019. nov. 26. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!