A Joy of Satan és Spirits of Eridu irányzat mért igazi sátánizmus?
hát figyelj, ezek a dolgok amit leírtál nem kőbevésett vallási szabályok, csak emberek eszement képzelgései. AZ egyetlen transzcendens irat aminek a valódiságát lehet feltételezni az a biblia, azon belülis a legbiztosabb az evangéliumok, szigorúan a hitelesség kérdését vizsgálva.
Persze ellehet képzelni hogy odin a stáán meg a démonok voltak az ókori istenek, de mindebből nem lesz más csak egy fas zság. Ha te a sátánizmusban a sötét hangulatot meg miegymást kedvelsz, akkor gratulálok, jól szolgálod a fény urát... A vallási agymosás sajnos nagyon veszélyes jelenség a mai napokban, kérlek ne vegyél részt semmilyen zsidók vagy bárki elleni rituálékban, és ne hagyjad magad rávenni bűncselekményekre. Lucifer a fény és a tudományok védelmezője, nem a sötét agymosott lúzereké.
Nem léteznek angyalok, démonlények, Sátán, Isten és működő rituálé.
Az, hogy összejön néhány mérges tini vagy tinikorban ragadt felnőtt rituálézni még a nagy nullával egyenlő. Szimplán nem akarják magukat jelentéktelennek érezni, ezért hisznek ezekben a baromságokban, mert akkor különlegesek lesznek...kb. minden vallásban hívő ember ezt hiszi magáról.
Aki ördögpaktumot tesz le S a sötét dolgokat kedveli....ez elég kevés infó a te irányzatodhoz...ez ördögimádat S nem sátánizmus...a jos és a spieit of eridut sem sátánizmus.
Mikor törlik már le ezeket? Unom H mindenki odinnal jön...ez szánalmas. Legalább te kitértél a zsidózásra.
Mivel te ördőgimádó vagy ezért te ördögökkel vagy és az alsóbbrendű démonokkal akik nem tartoznak Sátánhoz. Te nem vagy sátánista, hanem csak ördögimádó. Én már láttam sokféle démont S ördögöt is. Sátáni is láttam már. Akár hiszed akár nem semmi köze nincs sátánnak a sötétséget S ezekhez stb. Gonosz kacaj...ez elég gyerekes dolognak tűnik. Nem vagyok spirit of eridus.valódi sátánista vagyok.
Ha nem lenne köztünk ez a pár száz év, olyan jót tudnánk beszélgetni.
Jó felé haladsz. Növekedj tovább. Ezt a sok babyloni emberkét meg tojd le.
Ez a "te verziód"...elêg gyatra és roppant gyerekes. Én veled tuti nem állnék össze. Akkor inkább a spirit of eridusok. Ők nem ember ellenesek csak zsidóellenesek. Nem olyan gyermekesek H stílus kedvelők.valamint legalább több spirituális élményben volt részük. Csak annyi a hibájuk H nem akarják észre venni H német náci szellemek riogatják és csapják be őket.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!