Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A Joy of Satan és Spirits of...

A Joy of Satan és Spirits of Eridu irányzat mért igazi sátánizmus?

Figyelt kérdés
Ezt konkrétan ki mondja meg? Attól, hogy le van írva az oldalra, még nem lesz igazi színtiszta sátánizmus. Számomra nagyon kellemetlen sátánistaként, amikor kis babaarcúak megkérdik tőlem, hogy spirituális sátánista vagyok-e? Kínos, hogy ezekkel a hamis sátánistákkal azonosítanak, ugyanis én külföldi, tiszta teista sátánizmus irányzatokat követek. A Joy of Satan elvette a sátánizmus szépségét, azt a bizonyos sötét hangulatot, amit annyira szeretek benne és beöltöztette pogány isten köntösbe, ami eléggé rossz megközelítés. Odint Sátánnal azonosítani megint nevetséges. A legrosszabb, amikor elmondod a véleményed, hogy nem értesz egyet velük, rögtön lezsidóznak. Magyarán mindenkit lezsidóznak, akik nem értenek egyet velük. Szerintem az ő nézetük is csak egy verzió és nem több. Attól, hogy rengeteg információt megosztanak a weboldalakon, még nem lesz igazi sátánizmus. A spirits of eridun amikor írták, hogy "rájöttünk, hogy a démonok igaz pogány isteneink" ugyan miből jöttetek rá? Semmiféle bizonyítékot nem tudnak felmutatni. Nem rég felmerült egy újabb érdekes kérdés itt GYIK-on, ha valóban igaz lenne, hogy a zsidók irányítanak mindent, mekkora hatalommal rendelkeznek, akkor hogyan lehetséges az, hogy nem tiltották még be a JoS-t és az Eridut? Mivel ezeken a weboldalakon vannak zsidók elleni rituálék, átkok stb és ezt csak úgy hagynák? Valóban van logika a kérdésben. Ez is csak egy verzió, mint a többi sátánista irányzat. Azzal a különbséggel, hogy mi elfogadjuk egymás vélemény különbségét és nem zsidózzuk, nem ócsároljuk le azokat, akik másféle irányzatokat követnek. Normális spirituális sátánisták is vannak, akik nem a JoS-t követik és tiszteletben tartják a többi irányzatot és nem mondanak olyanokat sem, hogy az ő nézetük az igaz s egyetlen igaz sátánizmus. Mi mind elfogadjuk, hogy vannak különbségek, de úgy látszik a JoS követők csak egymást hajlandók vagy még egymást sem sok esetben, mert egymás között is megy a zsidózás. Mi más ez, ha nem paranoia?

2019. nov. 24. 14:04
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Ja és honnan veszed, hogy nincs részem spirituális élményekben? Ezt nagyon benézted.
2019. nov. 26. 18:08
 12/29 A kérdező kommentje:
Konkrétan a nagy "fényes" bölcsességed már ott megbukott, hogy előítéletes vagy és inkább fikázol, mint, hogy megismerd a másik oldalt. Ha neked tetszik, akkor kövesd a new age vonalat. Oh te nagy megvilágosult bölcs ember.
2019. nov. 26. 18:12
 13/29 anonim ***** válasza:

Elsősorban te kritizálod nagy gyűlölettel a spirit of eridusok az... Szóval bagoly mondja verébnek.

Amúgy pont hogy a te verziód a New Age-i...

De mindegy.

2019. nov. 27. 07:21
 14/29 anonim ***** válasza:

Különben "baba arcúak" sohasem fognak megkérdezni H sátánista vagy...

Nem is azt kell válaszolnod H sátánista vagy hanem azt H ördögimádó vagy. Mert te csak ördögimádó vagy.

Valódi sátánisták közé kerűlve nemcsak nevetség tárgyává válsz, hanem akár veszélybe is.

Minta egy macska kutyának vállánál magát. Valódi kutyák közé kerűlve hiába vállánál magát kutyának a macska. A valódi kutyák akkor is széttépik...

A spirit of eridusok azért vannak elfogadva- mondjuk H ők a palota pincsik, szoba kutyák stb.

Remélem így érthető.

Nem bántásból írom... Csak jobb ha mielőbb tisztázod H te ördögimádó vagy.

Ha valóban spirituálisan fejlődsz akkor láthatnád te magad is H mikkel vagy körűlvéve, amit már leírtam: a nem Sátánhoz tartozó alsóbb lények.

Tehát nem lehet az Sátánista aki azokkal cimborák akik nincsenek Sátánnal.

Nekem aztán oly mindegy H minek nevezed és H minek képzeld magad.

De ez elég szánalmas amiket eleve ide irogattál.

Gyötrelem H nem képesek az emberek különbségeket tenni a sátánizmus és az ördögimádók között.

Na mindegy. Mindenki annak képzeli magát aminek csak akarja. Mégha konkrétan látja is a dolgokat akkor sem fog jobb belátásra térni.

Akkor mondjad, meséld csak be magadnak H sátánista vagy, TE ÖRDÖGIMÁDÓ.

2019. nov. 27. 09:38
 15/29 A kérdező kommentje:
Fogd már fel azzal az idióta agyaddal, hogy mindez csak a te verziód, ami számodra szimpatikus. Engem külföldi sátánista szervezetek elismernek. Draconic sátánisták, Orthodox stb. Halvány gőzöd sincs arról, hogy mit képviselek, csak pofázol össze-vissza, mint valami veszett, hibbant. Én eleinte még írtam is, hogy elfogadom és tiszteletben tartom a te verziód, nos ezek után ne várj toleranciát, mivel a kritikát eleve te kezdted. Én a JoS-t kritizáltam, nem téged, de látom te ennyit is érsz. Tipikus szűklátókörű vadember. Vered itt magad a semmire, közben azt hiszed a te verziód az egyetlen s te képviseled az abszolút igazságot. Hát ki kell, hogy ábrándítsalak, hogy épp oly messze jársz tőle, mint én vagy bárki más. Hisz amit képviselünk az nem az egyetemes igazság, hanem csupán nézőpont.
2019. nov. 27. 10:08
 16/29 anonim ***** válasza:

Elismernek....Pont H a valódi Sátániznust és Sátánistákat sohasem ismerik el.

De te csak ördögimádó vagy.

Miféle én verzión? S te verzión?

Én Sátánista vagyok te meg csak ördögimádó.

Az ördögimádók Sátánistának akarják mondani magukat S a többiek akik elismernek azok csak megadják azt amit hallani akarsz H ne hisztizz.

Mert amit művész az csak hiszti.

Nem vagy Sátánista csak Ördögimádó.

Mivel én látom a különbségeket S valóban látom a nem e világhoz tartozó lényeket ezért mondhatom magamat valódi sátánistának.

Nem érdekel H ki ismer el.

A valódi sátánistákat sohasem ismerik el, nehogy utat törnek. A valódi Sátánista nem is akarja H elismerjék

Valamint nem is kérkedik azzal H ki ismeri el.

De ezt egy magad fajta ördögimádó sohase foglya megérteni.

2019. nov. 27. 10:16
 17/29 A kérdező kommentje:
Ha olvastad volna a Liber, a nagy kinyilatkoztatás trilógiát, akkor tudhatnád, hogy vannak olyan verziók is, hogy Sátán = az Ördöggel. Igen, ez is csak egy verzió, ahogy a tiéd is. Hiába erőlteted, nagyon nem megy neked, nem vagy képes felfogni azt, amit írok te agyhalott barom. Nem a te verziód az egyetlen és igazi, mert a tiéden kívül még van 100 másik. Miből gondolod, hogy a tiéd az igaz s egyetlen? Egy ugyanolyan hetedik senki vagy, mint bárki más. Olyan vagy, mint azok a hitgyülisek. Ordít rólad a szektás gondolkodás. Egy igazi idióta vagy.
2019. nov. 27. 10:39
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
istene, minden sátánista ilyen? Addig nem lesz valami izmus amíg nincs valami egységesen megfogalmazva, mint például a katolicizmus. Amíg ilyen nincs addig tök mindegy hogy valaki eridus, sátánista vagy ördögimádó, mert nem számít semmilyen irányzatnak, így "igazi sátánizmus" nem létezik. Vallásháborúzhattok it a gyiken de az sem vezet semerre titeket. Egyszerűen gyarló buta emberek vagytok, olyanok mint bárki más, bármely más vallás követője. Szóval amíg nem választotok ellen pápát, vagy főantikrisztust addig maradjatok csöndben inkább
2019. nov. 27. 11:35
 19/29 anonim ***** válasza:

Primitïv vagy... Én nem idióztalak, barniztakak, senkiháziztalak le téged. Kultúrákban közöltem veled H ördögimádó vagy.

Az hogy a köz mit kevert S kavart össze csak azért H az ilyen hisztis alakok befogják.

Az engem nem érdekel.

Te és a hozzád hasonlók csak szeretnének sátánisták lenni.

Semmi közötök a sátánizmushoz sem Sátánhoz. Pláne ha azokkal paktálsz le akik nincsenek és nem fogad el Sátán.

Te csak olvashatsz, S befogadod azokat amik befogják a szádat.

Olyanokat fogadsz be amik a hiszti rohamaidat csillapítják.

Azért kutyulnak össze vissza mindent H ne légy sohase igazi sátánista S ne legyen közös Sátánhoz sem.

Szóval ami elérhetô S kever kavar annak érdekében h kussoljon az ember- az a New Agei.

New Agei ördögimádó vagy.

De én már nem írok neked.

Ha nem akarod észre venni akkor nekem úgy is jó. Én nem barniztakak le stb. Nem tartalak idiótának csak sajnos be vagy csapva.

Akkor legyél is becsapva.

Nem akarlak "megtéríteni" stb.

Csak megírtam H vedd észee:

New Agei becsapott ördögimádó vagy.

Ha tovább hitegeted magad a hazűgságokban az a te bajod

Csak gondolkozz el azon amiket írtam

Semmi köze Sátánnak a nem hozzá tartozó Démonokhoz S ördögökhöz.

Ên csak Sátánért állok ki.

Nem akarlak térítgetni.

De azért sajnálllak.

2019. nov. 27. 11:48
 20/29 A kérdező kommentje:

A nagy károly

Totál igazad van. Nem is megyek bele ilyen nevetséges vitába, mert amit ő képvisel az sem igazi, ahogy az enyém sem az. Nem fogja fel azzal a sugorodott teista, szektás agyával. Felőlem írhat, el sem olvasom. Csak az ő verzióját erőlteti én meg csak annyit mondok h több verzió létezik. Az enyém sem igazi ahogy az övé sem az mert mind csak egy egy verzió. Neki ez nem tetszik és ugyanazt mondogatja, mint valami agymosott, szektás. Fanatikus barom. De utálom az ilyeneket. Én legalább vállalom h amit képviselek nem igazi, csak szimpátia alapján választottam, ahogy ő is a saját verzióját. Igaz sátánizmus? Nincs! Ott van több 100 irányzat, tessék, melyik az igazi? Egy sem. Mindegyik szimpátia alapján át van alakítva, saját ízlés szerint.

2019. nov. 27. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!