A Joy of Satan és Spirits of Eridu irányzat mért igazi sátánizmus?
Elsősorban te kritizálod nagy gyűlölettel a spirit of eridusok az... Szóval bagoly mondja verébnek.
Amúgy pont hogy a te verziód a New Age-i...
De mindegy.
Különben "baba arcúak" sohasem fognak megkérdezni H sátánista vagy...
Nem is azt kell válaszolnod H sátánista vagy hanem azt H ördögimádó vagy. Mert te csak ördögimádó vagy.
Valódi sátánisták közé kerűlve nemcsak nevetség tárgyává válsz, hanem akár veszélybe is.
Minta egy macska kutyának vállánál magát. Valódi kutyák közé kerűlve hiába vállánál magát kutyának a macska. A valódi kutyák akkor is széttépik...
A spirit of eridusok azért vannak elfogadva- mondjuk H ők a palota pincsik, szoba kutyák stb.
Remélem így érthető.
Nem bántásból írom... Csak jobb ha mielőbb tisztázod H te ördögimádó vagy.
Ha valóban spirituálisan fejlődsz akkor láthatnád te magad is H mikkel vagy körűlvéve, amit már leírtam: a nem Sátánhoz tartozó alsóbb lények.
Tehát nem lehet az Sátánista aki azokkal cimborák akik nincsenek Sátánnal.
Nekem aztán oly mindegy H minek nevezed és H minek képzeld magad.
De ez elég szánalmas amiket eleve ide irogattál.
Gyötrelem H nem képesek az emberek különbségeket tenni a sátánizmus és az ördögimádók között.
Na mindegy. Mindenki annak képzeli magát aminek csak akarja. Mégha konkrétan látja is a dolgokat akkor sem fog jobb belátásra térni.
Akkor mondjad, meséld csak be magadnak H sátánista vagy, TE ÖRDÖGIMÁDÓ.
Elismernek....Pont H a valódi Sátániznust és Sátánistákat sohasem ismerik el.
De te csak ördögimádó vagy.
Miféle én verzión? S te verzión?
Én Sátánista vagyok te meg csak ördögimádó.
Az ördögimádók Sátánistának akarják mondani magukat S a többiek akik elismernek azok csak megadják azt amit hallani akarsz H ne hisztizz.
Mert amit művész az csak hiszti.
Nem vagy Sátánista csak Ördögimádó.
Mivel én látom a különbségeket S valóban látom a nem e világhoz tartozó lényeket ezért mondhatom magamat valódi sátánistának.
Nem érdekel H ki ismer el.
A valódi sátánistákat sohasem ismerik el, nehogy utat törnek. A valódi Sátánista nem is akarja H elismerjék
Valamint nem is kérkedik azzal H ki ismeri el.
De ezt egy magad fajta ördögimádó sohase foglya megérteni.
Primitïv vagy... Én nem idióztalak, barniztakak, senkiháziztalak le téged. Kultúrákban közöltem veled H ördögimádó vagy.
Az hogy a köz mit kevert S kavart össze csak azért H az ilyen hisztis alakok befogják.
Az engem nem érdekel.
Te és a hozzád hasonlók csak szeretnének sátánisták lenni.
Semmi közötök a sátánizmushoz sem Sátánhoz. Pláne ha azokkal paktálsz le akik nincsenek és nem fogad el Sátán.
Te csak olvashatsz, S befogadod azokat amik befogják a szádat.
Olyanokat fogadsz be amik a hiszti rohamaidat csillapítják.
Azért kutyulnak össze vissza mindent H ne légy sohase igazi sátánista S ne legyen közös Sátánhoz sem.
Szóval ami elérhetô S kever kavar annak érdekében h kussoljon az ember- az a New Agei.
New Agei ördögimádó vagy.
De én már nem írok neked.
Ha nem akarod észre venni akkor nekem úgy is jó. Én nem barniztakak le stb. Nem tartalak idiótának csak sajnos be vagy csapva.
Akkor legyél is becsapva.
Nem akarlak "megtéríteni" stb.
Csak megírtam H vedd észee:
New Agei becsapott ördögimádó vagy.
Ha tovább hitegeted magad a hazűgságokban az a te bajod
Csak gondolkozz el azon amiket írtam
Semmi köze Sátánnak a nem hozzá tartozó Démonokhoz S ördögökhöz.
Ên csak Sátánért állok ki.
Nem akarlak térítgetni.
De azért sajnálllak.
A nagy károly
Totál igazad van. Nem is megyek bele ilyen nevetséges vitába, mert amit ő képvisel az sem igazi, ahogy az enyém sem az. Nem fogja fel azzal a sugorodott teista, szektás agyával. Felőlem írhat, el sem olvasom. Csak az ő verzióját erőlteti én meg csak annyit mondok h több verzió létezik. Az enyém sem igazi ahogy az övé sem az mert mind csak egy egy verzió. Neki ez nem tetszik és ugyanazt mondogatja, mint valami agymosott, szektás. Fanatikus barom. De utálom az ilyeneket. Én legalább vállalom h amit képviselek nem igazi, csak szimpátia alapján választottam, ahogy ő is a saját verzióját. Igaz sátánizmus? Nincs! Ott van több 100 irányzat, tessék, melyik az igazi? Egy sem. Mindegyik szimpátia alapján át van alakítva, saját ízlés szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!