Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A Joy of Satan és Spirits of...

A Joy of Satan és Spirits of Eridu irányzat mért igazi sátánizmus?

Figyelt kérdés
Ezt konkrétan ki mondja meg? Attól, hogy le van írva az oldalra, még nem lesz igazi színtiszta sátánizmus. Számomra nagyon kellemetlen sátánistaként, amikor kis babaarcúak megkérdik tőlem, hogy spirituális sátánista vagyok-e? Kínos, hogy ezekkel a hamis sátánistákkal azonosítanak, ugyanis én külföldi, tiszta teista sátánizmus irányzatokat követek. A Joy of Satan elvette a sátánizmus szépségét, azt a bizonyos sötét hangulatot, amit annyira szeretek benne és beöltöztette pogány isten köntösbe, ami eléggé rossz megközelítés. Odint Sátánnal azonosítani megint nevetséges. A legrosszabb, amikor elmondod a véleményed, hogy nem értesz egyet velük, rögtön lezsidóznak. Magyarán mindenkit lezsidóznak, akik nem értenek egyet velük. Szerintem az ő nézetük is csak egy verzió és nem több. Attól, hogy rengeteg információt megosztanak a weboldalakon, még nem lesz igazi sátánizmus. A spirits of eridun amikor írták, hogy "rájöttünk, hogy a démonok igaz pogány isteneink" ugyan miből jöttetek rá? Semmiféle bizonyítékot nem tudnak felmutatni. Nem rég felmerült egy újabb érdekes kérdés itt GYIK-on, ha valóban igaz lenne, hogy a zsidók irányítanak mindent, mekkora hatalommal rendelkeznek, akkor hogyan lehetséges az, hogy nem tiltották még be a JoS-t és az Eridut? Mivel ezeken a weboldalakon vannak zsidók elleni rituálék, átkok stb és ezt csak úgy hagynák? Valóban van logika a kérdésben. Ez is csak egy verzió, mint a többi sátánista irányzat. Azzal a különbséggel, hogy mi elfogadjuk egymás vélemény különbségét és nem zsidózzuk, nem ócsároljuk le azokat, akik másféle irányzatokat követnek. Normális spirituális sátánisták is vannak, akik nem a JoS-t követik és tiszteletben tartják a többi irányzatot és nem mondanak olyanokat sem, hogy az ő nézetük az igaz s egyetlen igaz sátánizmus. Mi mind elfogadjuk, hogy vannak különbségek, de úgy látszik a JoS követők csak egymást hajlandók vagy még egymást sem sok esetben, mert egymás között is megy a zsidózás. Mi más ez, ha nem paranoia?

2019. nov. 24. 14:04
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Csakhogy te sem fogadod el más nézeteit...

A Spirit of Eridusokba bele kötsz, mert neked az nem szimpatikus...

Sátán=Odinnal.

Te viszont Sátán=az ördöggel...

Ugyanúgy kevered a szart. Ugyanúgy kevered Sátán személyét más alakkal.

Az h neked nem szimpi a zsidóellenességük.

Hiába alakítgatnak tetszés szerint Sátánizmust.

Valójában csak egy Sátánizmus van amit nem bír elfogadni egy ember sem. Szimpátia alapján alakítanak és találgatnak ki mindenféléket.

Ez sértő Sátán személyére nézve.

Én sokszor láttam már Sátánt. Mindíg fehér ruhában van.

És mégis sokan sötét ruhában gonoszként gondolják.

Lavey félék olykor szarvakkal s farokkal stb.

Csak hisztiznek az emberek.

Nem akarják elfogadni az Igazi Sátánizmust.

Mindenféléket kitalálgatnak, hogy szimpi legyen nekik.

AZ ILYENEK SOHASEM LESZNEK SÁTÁNISTÁK.

Ezt nem bírjátok felfogni.

Csak szeretnétek azok lenni.

De a sok jaj de szimpivé alakított dolgokkal pont hogy sohase lesztek azok.

2019. nov. 27. 13:34
 22/29 A kérdező kommentje:
láttad te a k anyádat azt láttad. mit szívsz te???? érdekes, akik a spagetti szörnyben hisznek azok is látták.... minden teista barom tapasztal, még azok is akik manókban hisznek... és higgyek neked?? elmész a pcsába komolyan
2019. nov. 27. 15:09
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Joy of Satan és Spirits of Eridu azok valódi sátánizmusok. Pont azért mert ott azt írják. Ha te is kitalálsz egy csoportot és alkotsz egy weboldalt, ahol leírod, hogy sátánista vagy, akkor az is valódi sátánizmus lesz.

Sátán mondá : kérj sátánista egyházat és adatik neked.

2019. nov. 27. 15:25
 24/29 A kérdező kommentje:
23 Ott a pont!
2019. nov. 27. 15:51
 25/29 A kérdező kommentje:
Meg kell fogalmazni, hogy mi az a sátánizmus egységesen és ennyi, ahogy azt a katolicizmus is megette. Amíg ilyen nincs, addig nincs sátánizmus sem, csak 100 meg 100 változat. Jöhetnek azzal, hogy ez meg az az igazi, de felmutatni senki nem tud semmit.
2019. nov. 27. 16:22
 26/29 Lux morulus ***** válasza:
62%

Kérdező.

10.ilyen jellegű kérdésednél elvesztettem a fonalat. Kezdhetnénk előről?

2019. nov. 27. 23:08
 27/29 A kérdező kommentje:
Csak akkor ha nem állsz neki bizonygatni az igazad, ahogy én sem teszem azt.
2019. nov. 27. 23:16
 28/29 A kérdező kommentje:
Ti nyomoronc spirituális sátánisták, gyűlöllek és megvetlek titeket, ti mocskos torzítók, tradíciók felrúgói, ti hazug hányadék férgek kik bárány lélekkel, nem fogadjátok el a gonosz igaz arcát és ehelyett hazugságot találtok ki. Nyomorodjatok le.
2019. nov. 29. 09:23
 29/29 anonim ***** válasza:

Kérdező ott van hátul kékben a főpapnője, vallásalapítója a jos-nak :D

[link]

Felesleges szerintem vitába szállni egy ilyen fotó után, hagyj rájuk nyugodtan.

2020. jan. 21. 00:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!