A Pestisdoktoros "leleplezőnek"/"szivárogtatónak" igaza lesz?
Emlékszem pár éve egy illuminati szivárogtató feltett egy videot a netre, amiben pestis maszkban különféle titkos jeleket tesz közzé. Részben megfejtették az üzenetet. Azt üzente, hogy hamarosan megkezdődik a háttérhatalom új "Nagy birodalmának" létrehozása, sok kínnal bajjal. Az egész egy pestis szerű járvánnyal kezdődik, ami nem lesz olyan pusztító, mint az a világgazdasági sokk, amit okot. A koronavírusra illik a jóslat. [link]
Itt írják a kódok eddig megfejtett részeiről [link]
Ha igaz a "jóslat" / kiszivárogtatás / leleplezés, ilyen ütemben fognak történni az események a diktatúra fokozatos bevezetésétől kezdve a ….. https://www.youtube.com/watch?v=Gyn2ff5UzoM
Lehet igaza volt?
Erre emlékszem.
Elég durva videó, még akkor is, ha nem igaz.
Egyébként full fasság.
És te emlékszel erre a filmre 2011-ből?
https://www.youtube.com/watch?v=IeekTzzDTfA
Nemere István - Gyilkos vírus című könyvét olvastad?
Hát a Bio-és infoháborút?
Ez az egész nem mindenkinek új...
Nem kell jósnak lenni ahhoz hogy "megjósolja" az ember járványok a koronavírustól függetlenül is lesznek még (ld. SARS, MERS, most Covid) mivel a vírusoknak van egy olyan rossz tulajdonsága hogy folyamatosan mutálódnak, mi emberek meg egymás hegyén-hátán élünk, összezsúfolt városokban és keresztül-kasul repkedünk az egész bolygón. Ettől még nem fogunk rettegve élni egész életünkben. Most védekezés van, meglesz az ellenszer, utána újraépítünk s minden megy tovább.
Az idézett videó meg tényleg kamu, ahogy az előttem szóló is írta.
# 3/6 Igen, én megmondtam Lepontoztatok, tudtam volna segíteni, de kinevettetek. Ez van!"
Te miben tudnál nekünk segíteni?
Nem úgy értette akkor meg 3/6 válasz volt. Csak a #3mast célozta.
Én sem láttam bele semmilyen misztikus kódot.
De sose néztem utána, szóval köszi az adatokat.
De azért csak óvatosan
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!