Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Atlantisz pusztulásának okai...

Atlantisz pusztulásának okai között a szemitáknak (zsidóság) is köze volt?

Figyelt kérdés

Olvasván a smaragdtáblákat, a lényeg, hogy az atlantisziak tiltott tudást, használtak, hogy a Sötétségbe kaput nyissanak és abból fürkésszék a tudást, viszont a kaput amit megnyitottak nem tudták kontrollálni.

Még mielőtt ez megtörtént volna, erre az atlantiszakat olyan emberek vették rá akik a Sötétségből nyerték a formájukat, látszólag embernek tűntek, de csak azok voltak képesek felismerni őket, hogy lélek nélküliek, a testük is a Sötétségből származik, akik képesek voltak telepatikusan érzékelni a gondolataikat, egyébként lehetetlen volt, mivel profik voltak a hazugságban, lebukhatatlanok.

Azt mondják, a Dávid csillag, eredetileg Atlantiszból származott, jelentése, amint fent úgy lent, s amint lent úgy fent.

A mikro és makrokozmosz kapcsolatát fejezi ki.

2020. márc. 13. 13:06
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Az elmondottak 95% át tartalmazzák a smaragdtáblák, a többi meg ebből következik.

Ezek elpusztíthatatlan anyagból készült táblák, amik egy hihetetlenül magas technológiával hoztak létre.

2020. márc. 13. 14:53
 12/18 A kérdező kommentje:

Én csak a smaragdtáblákból származó információkat mondtam el, és az ebből fakadó objektív információkat.

Semmilyen szubjektív véleményt nem tettem hozzá, legalábbis csak egy nagyon picit.

2020. márc. 13. 14:56
 13/18 A kérdező kommentje:

Na de akkor nem kerülgetem a dolgot, az elmélet szerint a zsidók a Sötétségből származnak.

És arra vagyok kíváncsi mit csináltak Atlantiszban??? Egészen pontosan.

2020. márc. 13. 15:05
 14/18 anonim ***** válasza:
22%

ez szerintem nem teljesen így van, pl mondjuk, ha feltételezünk egy globális összeesküvést, akkor a köznép 'jobbágyág' , honnét tudná kik a vezetik a szálakat? Ha csak nem a háttér hatalmak azt akarják, hogy azt hidd...

"a Sötétségből származik, akik képesek voltak telepatikusan érzékelni a gondolataikat, egyébként lehetetlen volt, mivel profik voltak a hazugságban, lebukhatatlanok." Ez alapján honnét tudod, biztosan, mi az igaz, honnét származik a szemitákról az infó, csak nem egy anonim szervezettől?

a Dávid csillagról én úgy tudom sokkal közelebbi sumér eredetű, amúgy ez is olyan szimbólum ami a világ minden táján fellelhető...

2020. márc. 13. 15:11
 15/18 A kérdező kommentje:

Az, hogy Atlantiszban használták, attól miért ne használhatták volna a sumérok is?

A nagy katasztrófát a szemitákon kívül mások is túlélték, mert időben elmenekültek az űrhajóikkal pl: Thoth.

És alapítottak nagyobb civilizációkat, mint pl: az egyiptomi civilizáció, vagy lehetett közük a sumérokhoz és a majákhoz is.

Ja és hozzáteszem, az információk többsége igazából objektív információ, ami ezeken az elpusztíthatatlan smaragdtáblákon van. A többi szájhagyomány.

Ha a Dávid csillag nem Atlantiszból származna, miért lenne a smaragdtáblákon, hogy, amint fent úgy lent, és amint lent úgy fent.

Pontosabban:

Ami lent van, az megfelel annak, ami fent van, és ami fent van, az megfelel annak, ami lent van, hogy az egyetlen varázslatának műveletét végrehajtsd

Ez azt jelképezi, hogy a végtelen hatalmas világűrben uralkodó szabályok, ugyanolyanok mint a mikroszkopikus szinten uralkodó szabályok.

Azt hiszem így lehet a legjobban értelmezni, de még lehet máshogyan is.

2020. márc. 13. 16:03
 16/18 A kérdező kommentje:

Az Idő kerekét meg fogom nézni, hátha az magyarázatot ad.

De ezek a smaragdtáblákba vannak leírva, nem fantasy k.

2020. márc. 13. 16:17
 17/18 anonim ***** válasza:
68%
Nem fogok vitázni, másképp látjuk a világot. Csak azt mond meg, az elveszett civilizáció túlélői, melyik népcsoportban maradt fent? (Hallottam már egy-két 'sztorit', elméletet Atlantiszról, az érdekel ez az e amire gondolok.)
2020. márc. 13. 16:48
 18/18 anonim ***** válasza:
80%

[link]

Te nem a Smaragdtáblát olvastad, kedves Kérdező.

2020. márc. 13. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!