Na ha nem létezik szerelmi kötés akkor mi ez az érzés amit a kötés óta érzek?
Figyelt kérdés
2020. febr. 14. 16:12
11/20 anonim válasza:
Milyen kotes ota? Odacsipted az ujjad?
12/20 anonim válasza:
Pontosan mire utal ez a szerelmi kötés? Van egy párod és együtt vagytok és szeretitek egymást,nem akarjátok elhagyni egymást? Mert ez a szerelem szimplán ,vagy mire gondolsz pontosan,milyen kötés?
13/20 anonim válasza:
Lehet, h te is érzel valamit! De vajon a másik fél is érzi????
Mert itt az lenne a lényeg!
Ha privátban megírod ki csinálta a kötést lehet, h meg tudom mondani, h kamu e az az egész!
Amennyiben hírdetős mágus csinàlta akkor 99% h kamu!!!!
14/20 anonim válasza:
13-as válaszoló!
Ja hogy ez ilyen misztériumos dolog lenne? Én meg már azt hittem,hogy valami lelki kötödésről van csak szó.:D
16/20 anonim válasza:
15-ös válaszoló
Igen,amiben hiszünk ,az részben létezik is számunkra.
17/20 A kérdező kommentje:
Ki csinálta neked?
2020. febr. 23. 13:27
18/20 anonim válasza:
Azt csak Te tudod, hogy mit érzel. Éhség? Fejfájás? Viszketés? Hányinger?
19/20 anonim válasza:
#13-as. 100%-ban kamu. Tök mindegy ki csinálta. Ez egy ökörség, mindenki tudja akinek 20 feletti az IQ-ja.
20/20 anonim válasza:
Nekem is sikerült egyetlen egy valaki tudott segíteni előtte rengetegen csak lehúztak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!