Létezik, hogy megéreztem a jövőt?
Volt ilyen érzésem nekem is. Általános iskola 1. osztályában talán pont az első nap megláttam egy szép kislányt, amint ült a padon. Ekkor mint ha megszűnt volna az idő és egyben láttam az egész életem, a jövőt is. Rövidre rá elköltöztek egy városba. Kamaszkoromban látogatott vissza a faluba újra, és tündérszép lány lett belőle. Minden fiú lélegzete elállt a szépségétől. A legvadabb szerelem alakult ki köztünk.
De szerintem nem láttam a jövőt hanem létrehoztam azt. Azt láttam meg hogy abból egy szép nő lesz és a jövőt ösztönösen úgy alakítottam hogy találkozzunk.
Más, nem párkapcsolati esetben is volt ilyen "megérzésem", de az sem jövőbe látás volt hanem jövő alakítás.
A 'jövő' a te tetteid okozata.
Tegyél annak érdekében, hogy olyan legyen, mint szeretnéd, akkor mondhatod: 'ezt előre láttam!'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!