Meg lehet-e álmodni a jövőt?
Figyelt kérdés
Mostanában sokszor van dezsavű érzésem, pedig külföldön vagyok errefele biztos, hogy soha nem jártam.2015. okt. 31. 09:47
1/3 anonim válasza:
Igen.
álmodni is és deja-vu is egy éber állapot beli jövőbeli információ mennyiség kapás.
Írj rám és megmondom hogy fejleszd.
2/3 anonim válasza:
A déja-vu egy ingerfeldolgozási zavar az agyban. A látottak az egyik szemszem által hamarabb érnek be az agyba(pár ezredmásodperccel), mint a másik által, ezért mire a második képet megkapod, "már láttad", és az az érzésed, hogy valamilyen emléked van a helyről/emberről, stb. Pedig nem.
Ne misztifikáljuk túl a dolgot.
3/3 Titusztitusz válasza:
Persze...Meg lehet álmodni a jövőt simán, vagy legalábbis ezt-azt belőle...Nekem is bejött már sok olyan dolog, ami dolgot álmomban tapasztaltam meg, aztán sok-sok év múlva kerültem kísértetiesen hasonló szituba a való élet során...Tényleg érdekes tud lenni egy ilyen szituáció...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!