Melyik az igazi sátánizmus?
Figyelt kérdés
A kérdésem jogos, mert RENGETEG fajtája van és mindegyik azt állítja magáról, hogy ők az igaz és egyetlen ágazat. Csak, hogy párat felsoroljak: Atheistic Satanism, Laveyan Satanism, Modern Satanism, Eclectic Satanism, Spiritual Satanism, Luciferianism, Theistic Satanism, Traditional Satanism, Orthodox Satanism, Anticosmic Satanism, Pagan Satanism, Draconic Satanism, Gnostic Satanism, Shaivism, Yezidism. És elmondanám, hogy ezeken belül is vannak még + ágazatok!!!! Tehát szerintetek melyik az igazi? Én azon az állásponton vagyok, hogy nem lehet egyet sem kiemelni, hogy ők az igaz és egyetlen irányzat míg a többi MIND tévedés és félremagyarázás. Lásd a többi vallás példáját!!!! Én azt érzem, hogy a különböző emberi nézőpontok alakítják ki a különböző vallási nézeteket és azon belül plusz verziókat, hogy az emberek tetszés szerint alakíthassák ki a nekik tetsző változatokat. Azt bírom, amikor jönnek azzal, hogy ezt meg ezt személyesen egy "isten" diktálta le nekem, hogy ez így meg így van és nem úgy ahogy a 3. vagy 4. állítja.2020. jan. 21. 15:15
11/27 A kérdező kommentje:
De hát én egy új felhasználó vagyok itt, tehát nem ismerhetsz, mivel nem nagyon írogattam korábban GYIK-ra.
2020. jan. 21. 18:39
12/27 anonim válasza:
Melyik az Igazi Sátánizmus???
HÁT EGYIK SEM!!! NEM LÉTEZIK!!!
csak idióta emberek háborognak idióta dolgokon.-mára ez az igazi sátánizmus.
13/27 anonim válasza:
AAAHHHAAAA...NA PERSZE!!!
Minden Sátánista mára csak hazudozik össze-vissza.
Pedig a Sátánizmus lényege az Igazság.
na mindegy. mára mindegyik sátánista hazúg gyáva alak.
14/27 A kérdező kommentje:
Azt hiszel amit akarsz
2020. jan. 21. 18:42
16/27 A kérdező kommentje:
Annyit írtam, hogy mutasd meg mire gondolsz, de hát... " maga tudja"
2020. jan. 21. 18:43
17/27 anonim válasza:
inkább irnád ki te is és az összes GYÁVA SÁTÁNISTA a felhsználó nevét...
szégyellem is h sátánista voltam.
mindegyik egy gyáva hazúg alak...
18/27 A kérdező kommentje:
Kérem, csillapodjon :O
2020. jan. 21. 18:45
19/27 A kérdező kommentje:
Egyébként sehol nem kritizáltam a többi sátánizmust, ha figyelmesen elolvassa a kérdésemet és kommentszekcióban írt válaszaimat... Nem tudom mi magánál ez a paranoid viselkedés.
2020. jan. 21. 18:52
20/27 anonim válasza:
akkor maradtál volna az írásstílusodnál és továbbra is tegeztél volna. most meg önözöl.....
na mindegy.
szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!