Melyik az igazi sátánizmus?
Ez olyan mint a sith rend?
Embereket áldoztok a sötét fénynek ilyesmi?
A SÁTÁNIZMUS=AZ EGYEDISÉGGEL
Tehát mindenki teljesen egyedi.
Azt vallhatod és azt csinálhatod amit csak szeretnél.
Akik igaznak állítanak be valamit rögeszmésen azok csak
ráerőltetik az emberekre és csak toborzás az egész.
Volt egypár újszellemiségű Sátánista oldal, de mivel ezek a sokféle irányzatok behódolói-akik fanatizálva lettek, azok miatt eléggé elment az oldal szerkesztőinek a kedve.
Nem szabadna mindent erőltetetten és fanatizálva rákényszerítve igaznak vallani semmit sem.
A Sátánizmus pont, hogy ezt ellenzi.
Ha csinálsz egy oldalt akkor legalább egy videóban vagy írásban emeld ezt ki. De úgyis láthatod, hogy fanatizálva vannak ezek az emberek.
A Sátánizmus mindíg változatos. Ami hátráltató és romboló hatású azt pont, hogy nem vallja.
De sajnos sokan az ELLNETÉTES erőket úgy értelmezi, hogy a hasznos dolgokat rombolja stb.
Az, hogy valaki mondjuk keresztény( egyforma egyirányú),
úgy az ellentéte a Sátánizmus (egyéniség, több útu)
Akkor a te sátánizmosod amolyan palpatine féle sith a star wars-ból?
Palpi is bölcs meg igazságos volt a hozzá hüségesekel de a lázadókat brutálisan elintézte.
Ö is a sötét oldal hatalmával épitett hogy rend legyen a galaxisban.
sajnos mindíg mindenütt csak azt látom, hogy az emberek igen buták....
csak fekete és csak fehér minden...
nem értem, hogy a Sátánisták miért veszekednek más Sátánista irányokkal, más Sátánistákkal.
Te is fogadd el és törődj bele a többféle irányzatokba.
Az, hogy itt állandóan ehhez hasonló "kérdéseket", véleményalkotásokat irogatsz...
Haszontalan!!!!
Igen én már felismerlek!!!
Unalmas!!!
Az a baj, hogy haszontalanúl irogatsz ide.
Abban nincs semmi baj, hogy neked melyik irányzat tetszik stb.
Az a baj, hogy csak kritizálod a többi iránnyzatot.
Inkább tedd magadat hasznossá!!!!
Alkoss olyan oldalt, ahol mi magyarok is jobban megtudhatjuk és láthatjuk a te Sátánista irányazatodat.
Mindenki azt vallja amit a legjobban tud. Mivel mondjuk a spirituális sáztánizmus elérhető, ezért persze h csak azt ismerik s vallják.
Hidd el, ha végre abbahagyod a hőbőrgést és VÉGRE tisztázod és elérhetővé teszed a te változatodat, akkor több követőt is fogsz szerezni akik a te változatodat választják.
Mindenki abban hisz amit a legjobban tud és ami tetszik neki. ezt kéne végre elfogadnod!!!
abban nincs semmi roszz, ha esetleg azt szeretnéd h mások is csatlakozzon a te változatodhoz.
én azt vallom, hogy mindíg jobb ha mindenki másmilyen.
-tehát unom amit te itt művelsz, és amit más Sátánista művel itt.
azt is unom h mindenki eszeveszett rögeszmével tart be minden egyes pontot, amit csak olvas stb.
aztán össze-vissza csak EGYMÁSSAL VITATKOZTOK ÉS HÁBORÚZTOK!!!!
Én ezek miatt a szánnalmas dolgok miatt hagytam abba a Sátánizmust. Soha nem lehet egy Sátánistával sem jóban lenni, nem lehet eggyütt örülni semminek sem!!!
most az összes gyakoris sátánistának írtam is ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!