Kétségbeesés szerelmi kötésre. Sokaknak nagyon nem etikus. Talán utolsó esélyem?
Figyelt kérdés
Eléggé szégyenlem magam, hogy ide folyamodtam.Van itt olyan valaki aki tényleg elhiszi, hogy külső szakember segítségével sem tudom egyenseben hozni életem a szerelmem nélkül?
Küzdők, de nem megy. Nap, nap után egyre rosszabb. A barátok, ismerősök sem veszik észre a segélykiáltásomat. Szeretném hinni, hogy vannak olyanok akik őszintén segítenek és nem azt látják bennem, hogy a padlórol is az alá nyomjanak erkölcsi hozzá szólásokkal vagy anyagi lehúzással.
2020. jan. 11. 20:11
11/12 A kérdező kommentje:
Horka11. Nem azt írtam, hogy el vagyok keseredve, hanem, hogy válságos az allapotom, de, ha valaki nem érti nem érzi át ennek fájdalmait, következményeit az tényleg csak kommentelőként vagy ál segítőkent van jelen és ilyen-olyan indókok miatt nem segít. Köszönöm hozzá szólásod, remélem neked sikerül valamikor. Én nekem ez volt az utolsó reményen. Kívánom találjátok meg lehetőségeiteket! Nincs értelme, búcsúzom...
2020. jan. 15. 00:17
12/12 anonim válasza:
Írj rám, hátha tudok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!