Kétségbeesés szerelmi kötésre. Sokaknak nagyon nem
etikus. Talán utolsó esélyem?
Figyelt kérdés
Eléggé szégyenlem magam, hogy ide folyamodtam.Van itt olyan valaki aki tényleg elhiszi, hogy külső szakember segítségével sem tudom egyenseben hozni életem a szerelmem nélkül?
Küzdők, de nem megy. Nap, nap után egyre rosszabb. A barátok, ismerősök sem veszik észre a segélykiáltásomat. Szeretném hinni, hogy vannak olyanok akik őszintén segítenek és nem azt látják bennem, hogy a padlórol is az alá nyomjanak erkölcsi hozzá szólásokkal vagy anyagi lehúzással.
Nézd nem tudom olyan súlyos-e mint amilyennek látszik a leírásodból de muszály megkérdeznem: Biztos hogy a szerelemből áll az életed? Még ha sikerül is, mindig ott lesz az agyad hátsó részében: Nem önszántából maradt veled hanem mert magadhoz kötözted. Boldog lennél ezzel a tudattal? Velem is szakított már valaki egy másfél éves kapcsolat után. Nagyon szerettem és azt hittem bele pusztulok a sok sírásba. A napok iszonyú lassan teltek és tízpercenként azt éreztem hogy ki kell mennem a WC-be bőgni. De idővel rájöttem hogy őelőtte is volt életem, utána is lesz. Csak rá kellett vennem magam hogy csináljak valamit. Elmenjek haverokkal szórakozni, beszélgetni. (borzasztó nehéz volt, olyan könnyű a szomorúságban dagonyázni hogy az valami undorító)
2020. jan. 11. 21:20
3/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönom hozzászólásod. Igen tudom mindenki másként éli meg a szerelmet. Sokan szenvedünk sokan könnyebben átélik a szakítást. Válaszódra, igen. Abból áll az életem. Szerelemből. Kihangsúlyoznám nem a gyerekeim másik szülője, hanem egy másik kapcsolatom gyötrelme ez. Még magamnak sem tudom megmagyarázni miért? Valószínű ez amit mindenki keres az életében. Csak azt tudom szenvedek nagyon és sajnos kihatással van a környezetemre és mindennapjaimra is. Sem a barátok, haverok ebben nem tudnak segíteni és én sem tudok változtatni, pedig nagyon próbálok, de eredménytelenül.
2020. jan. 11. 22:03
4/12 anonim válasza:
Hát ezzel még inkább szomorú leszel, de már nem csak a szerelmed miatt, hanem a pénz miatt is, amit kicsalnak tőled szerelmi kötés címszó alatt.
2020. jan. 11. 22:39
5/12 anonim válasza:
Van olyan férfi, akit gyűlólsz? Vagy csak szimplán undorodsz tőle?
Nem hiszek a kötésben, de tételezzük fel, hogy működik...
Képzeld el, hogy egy ilyen férfi kötést rak rád.
Sőt, tovább megyek...
Te kötést raksz a Józsira, a Béla meg a Pista mindketten kérnek rád szerelmi kötést, de a szomszéd Rózsi meg a Postára.
Melyik fog ezek közül működni? 🤔
2020. jan. 11. 22:56
6/12 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van, de itt nem a pénzől van szó amit a nem jó szándékból akarók ki akarnak csalni, hanem sokkal, de sokkal többről. Olyanokhoz próbáltam szólni akik tényleg segíteni akarnak. Abban reménykedtem vannak akik tenyleg elhiszik, hogy valakinek és gyerekeinek szó szerint a MINDENT jelenti valaki aki nélkül nincs Élet.
2020. jan. 11. 22:57
7/12 anonim válasza:
Kérdező, megértelek. Hasonló cipőben járok. Több, mint 2 éve hagytak el, azóta sem tudtam kiheverni. Még csak nem is könnyebb, pedig mindent megteszek, hogy eltereljem a gondolataimat. A kötést is megpróbáltam. Nem sikerült.
2020. jan. 12. 15:33
8/12 A kérdező kommentje:
#7 utolsó. Sajnálom, hogy te is így éled meg. Én teljesen meg vagyok roppanva. Már nem tudom kezelni a helyzetet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!