Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogy lehetne mágiám?

Hogy lehetne mágiám?

Figyelt kérdés
honnan tudjam hogy van mágiám és mien erős? persze nem ien ijesztő idézöset hanem erőnléti és energiássab legyek meg erősebb ien mágia van? esetleg valami olyan fekete mágia vagy fehér mágia
2010. júl. 20. 12:12
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
a mágiát csak örökölni lehet és kamaszkorodig nem jelentkezik. Jah és akkor is csak akkor ha nincsen rajtad kötés
2010. júl. 20. 12:16
 2/21 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem be kellene iratkoznod a Roxfortba.
2010. júl. 20. 12:47
 3/21 anonim válasza:
100%

Hogy "energiásabb" legyél, táplálkozz egészségesen, és aludj naponta minimum 8 órát. Persze lehet néha hajnalig bulizni, de nem minden nap.

Ahoz meg hogy erősebb legyél, kezdj el sportolni, esetleg gyúrni. Az gészséges étrend itt is elengedhetetlen, plusz legyen fehérjedús és igyál eleget(napi 2liter fölötti mennyiség) hogy rendesen felszívódhassanak a tápanyagok.

Nem kell ehez mágia, csak akaraterő!

2010. júl. 20. 12:53
 4/21 A kérdező kommentje:
nekem mágia kell xD
2010. júl. 20. 12:57
 5/21 anonim ***** válasza:
Nincs esetleg inkább valamilyen kötelező olvasmány feladva, amiből sürgősen olvasónaplót kell írnod, mert ha nem, a tanár szeptemberben a fél iskola előtt gyakorol beléd egy anál intrudert?
2010. júl. 20. 13:18
 6/21 anonim ***** válasza:
78%

Olyan,hogy Mágia az Univerzumból energiái és nem belőled árad.

Mágiád tehát nincs, habár minden ember egy egy energia mező....amely összhangban van az Univerzummal.

Szóval csatlakozom az előttem szólóhoz.....élj egészségesen

Olyat meg a fejedbe se vegyél,hogy varázslattal erősebb és kitartóbb leszel meg ,hogy 5 másodperc alatt lefutsz 1 kilómétert.

Mert akkor kiröhöglek és nem csak én....hanem kb több ezer ember aki megnézi a fórumot.

Iratkozz be a Roxfortba.....talán felvesznek a Mardekárba...hehe

2010. júl. 20. 13:29
 7/21 anonim ***** válasza:
Elmondanád mit értesz mágia alatt?:) Azt hiszem ez a legfontosabb ahhoz, hogy válaszolni tudjunk:)
2010. júl. 20. 14:38
 8/21 A kérdező kommentje:
varázslat féle pl valami jót mondjuk ien védelem meg jobb reflexet raknák magamra meg erősebbséget gyorsabságot
2010. júl. 20. 20:14
 9/21 anonim ***** válasza:

Szeretnék neked ajánlani egy sorozatot címe

Varázslók a Waverly-helyből + egy pszichológust aki elmagyarázza ,hogy a film nem valóság.

2010. júl. 20. 21:35
 10/21 A kérdező kommentje:
bocs de ezt nem ismerem szval mind1
2010. júl. 20. 21:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!