Kinek sikerült a szerelmikötés és kivel csináltad? Esküvő az, akinél nem sikerült?
Már nagyon sokan kérdezték ezt, és érdekes dolgot vettem észre:
a nőket soha, a legkisebb mértékben sem zavarja az, hogy ezzel erőszakot követnek el a párjukon.
Egyáltalán nem érdekli őket.
Gondolkodtam azon, hogy miért lehet ez.
Miért zavarja a férfiakat az erőszak, és miért nem zavarja ugyanez a nőket?
Arra jutottam, hogy a férfiban van egy gát az erőszakkal szemben. Ezt a nevelés hozta létre, és arra való, hogy a férfi ne akarjon állandóan erőszakoskodni.
Mivel a férfi életében sokszor előfordul olyan helyzet, hogy valahol erőszakot is tudna alkalmazni, de az nem lenne jó dolog.
Míg a nők nevelésénél ez így nem kerül szóba. Egy nő általában azért tartózkodik az erőszaktól, mivel abban valószínűleg alulmaradna - ezért aztán soha nem is nevelik a nőket arra, hogy ne legyenek erőszakosak AKKOR SE, ha amúgy megtehetik.
Mivel nincsen bennük ilyen gát, ezért aztán maradéktalanul ének is vele, ha TELJESEN biztosak, hogy nem lesz semmiféle következménye.
Lásd a lepontozásokat a nők részéről.
Sokszor csak azért pontoznak le, mert megtehetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!