Kinek milyen tapasztalatai vannak jósnők terén? Hallottam olyanról hogy szerelmikötés! Létezik igazából ilyesmi és beválhat ez?
Én hálás vagyok nekik!
Ha megismerek egy lányt, akkor mindig megkérdezem az ilyen ezoterikus dolgokról meg jósokról, hogy mit gondol róluk, meg volt-e már,...?
Na, amelyik igent mond, azt pofán röhögöm és lelépek!
MINDEN JÓS, LÁTNOK, ÉRZŐ,... CSALÓ SENKI FÉREG!!!
Nem érdemes jósnőkre pénzt kidobni, általában csak nagyon általános dolgokat mondanak, aztán vagy bejön, vagy nem, nekik teljesen mindegy.
A szerelem pedig egy biológiai folyamat, ami csupán a szaporodást segíti elő, ez az evolucionális célja. Nincsen mágikus mód arra hogy szerelmet érezz valaki iránt, azt teljes egészében a hormonok végzik.
#3:
Sexelni azért akarsz, nem?
#8:
Akkor veled valami baj van.
A szerelem ugyanis tulajdonképpen a szexuális vágy felerősítése egy adott személy iránt, akit elég jónak látsz ahhoz, hogy gyereket szüljön neked. Tehát párválasztás szempontjából fontos. Ez az, amit az agyad gondol és közvetít. Az, hogy te másképp gondolkozol erről, már más kérdés, a szubjektivitás ilyen. Viszont ha utána olvasol egy tudományos cikkben a szerelemről és annak biokémiai hátteréről, akkor meglátod, hogy ez mind baromi logikus, alapvető fajfenntartásra vezethető vissza, hiszen az evolúció célja a gének továbbadása és ezáltali fejlődés. Nincs ebben semmi mágia, okkultizkus, meg ilyen hülyeségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!