Kinek milyen tapasztalatai vannak mágia és annak terein belül? Tehát ki mire képes?
Mennyi idő volt megtanulni?
Hogy kezdted?
Hogy használod konkrétan; milyen célokra?
Ez nem egy olyan dolog, hogy egyszer megtanulod. A mágia gyakorlását mindig is folytatni kell. De szerintem ha jobban belemélyedsz ebbe a dologba, túl fogsz lépni azon, hogy "ki mire képes", meg hogy varázslatok ide-oda. Igen, valóban léteznek varázslatok, s ezeket is sok gyakorlással fejleszteni lehet. Milyen célokra használom? Nyílván egy diák még benne van ebben a varázslatos időszakában, mikor nagyszerűnek tartja ezeket, szuperképességet akar magának, s percek alatt elcsábítani kiválasztottját. De ha már ebből kijössz, látni fogod, hogy az élet sokkal összetettebb, s nem csak erről szól. Van, aki az embereken segít, energiával gyógyít, vagy képességeivel a rendőrségnek, vagy tanfolyamokat tart, ezzel keresi kenyerét, de van, aki csupán boldogabban szeretne élni, s közelebb kerülni Istenhez/Istennőhöz/az Istenekhez (kinek mi a vallása).
Nekem az a tapasztalatom, hogy mindent el lehet érni, sok gyakorlás kell (és sok hit). Olvass könyveket, ajánlom Richard Webster könyveit. :)
Nekem ijesztő módon bejön a tarot és az ingázás, és más jellegű jóstevékenységek. Ritkán is használom.
Emellett nagyon rá tudok hangolódni a családtagjaimra, és ha erősen koncentrálok, felhív az illető. Ha közel vagyunk egymáshoz, megérzem a jelenlétét.
Varázslatok: ha elvégzek egy kívánság-mágiát, rövidesen bejön: lakás-eladás pont úgy ahogy elképzeltem, munkaajánlat szintén. A szerelmi mágiát viszont nem tudom irányítani, nem onnan jön, ahonnan kívánom.
Te hol tartasz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!