Kinek sikerült már "bevonzzania" a szerelmet azzal akivel szerette volna? Hogyan csináltad? A segítő válaszokat felpontozom!
Olvastam már pár sztorit itt róla, de azt nem írták hogy hogyan csinálták :)
Az alapok megvannak mindkét részről, de túl régi a barátság, és nem tudom hogyan lehetne belőle párkapcsolat. Szóval szeretném a vonzás törvényét használni. És aki ért hozzá légyszi segítsen, cserébe felpontozom :)
Sikerült bevonzanom.
Sokáig ragaszkodtam egy régi szerelemhez,után lemondtam róla és elkezdtem elképzelni a "tökéletes" párt.
Néhány hónapig semmi sem történt,utána találkoztam pár barátommal és mondták hogy valószínűleg jön olyan is akit még nem ismerek,és ott volt ő...
Olyan amilyennek elképzeltem,az első perctől megvolt az összhang.
Nem tudom hogy van-e köze a vonzás törvényéhez,de a lényeg az hogy mellettem van az akire vágytam.
Előző
Azt akarod mondani hogyha beülök egy sötét lefüggönyözött szobába körbe ragasztom a falam Ferrari poszterrel és erősen gondolok rá hogy mennyire szeretném, akkor "az univerzum válaszol" és megjelenik egy Ferrari a házam előtt benne a kulccsal és az iratokkal a nevemre? Mert szerintem te is belátod hogy ez teljesen nonszensz.
kedves 7 es
nekem van egy m3 bmw autóm.
szted miből???
munkából?
Nos, valóban. Mert te úgy gondolod, és úgy is lesz.
Ez sokkal összetettebb és nem elég hozzá az, amit te leírtál. Nem fogom leírni, mert egyrészt nem hiszem, hogy érdekel, másrészt neked is megvan erről a véleményed erről (nem kötelező hinni valamiben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!