Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerintetek is átverés?

Szerintetek is átverés?

Figyelt kérdés

Nemrég néztem egy ilyen "jós" műsort, ahol a műsorvezető/látnok azzal érvelt a telefonhívás mellet, hogy aki felhívja őket (és most nem kamuzok) az "pénzenergiát" kap cserébe.Ez ő szerinte azzal jár, hogy pár napon belül 10.000-30.000 Ft üti az ember markát.Ja és azt mondta, hogy ő ezt a pénzenergiát az univerzumból nyeri és csak akkor,csak azon a telefonvonalon "érvényes".

Elgondolkodtam,vajon ha ilyen hatalmas energiákkal rendelkezik, akkor miért csak egy s.zaros műsorvezető?Miért nem küld magának pénzt?

2010. júl. 14. 18:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem vécépapír energia kell, hátha kapok egy-két tekercset mert itt dekkolok a laptopommal a klótyón már fél órája.
2010. júl. 15. 07:32
 12/17 anonim ***** válasza:
Vááááá én is láttam :D:D:D Csak úgy áramlott a pénzenergia, folyamatosan cirkuláltatták Magaroszágra meg Szlovákiába...Ezen műsorok titka az EMBERI HÜLYESÉG, szinte fáj nézni, és hallgatni, hogy mennyien beveszik ezt...Atz nem értem, hogy amikor elkezd papolni az univerzumról meg hogy lekéri az energiát és ráprogramozza(szószerint ezt mondta, nem túlzok vag szórakozok) a két telefonvonalra, és aki felhívja, részesül benne; akkor hogy nem sül le a bőr a képéről? Szinte csak nyugdíjasok, öregek hívják a műsort, és szinte csak nők(nem hallottam még férfit egyszer sem). Nekem a pofám leszakadna, ha ilyeneket modnanék akárkinek...A hívás ára meg(400 forint percenként) végképp, ááá...A krumplihámozós részt is láttam...Ez olyan szintű parasztvakítás és birkanyájhajtás(de a birkák ehhez képest ledipomáznak matekból, nem szeretném őket megsérteni(mármint a juhokat...)), hogy én azt mondom bizony, hogy aki ezt beveszi kicsit is, vagy felhívja, az meg is érdemli. Rossz érzés belegondolni, hogy léteznek ilyen emberek, és még rosszabb, hogy nagyon sok van belőlük. Ezt nem tiltja a törvény, ez egy játéknak vagy minek van betéve, és aki felhívja, tisztában van azzal, hogy mit kap. Az emberi pofátlanság rekordjához hasonlít a médiában. Monda, hogyha meg szeretne tudni az egészségi állapotáról valamit, akkor hívja...b*zdmeg, ha meg szeretnék tudni valamit az egészségi állapotomról, elmegyek orvoshoz, mert az koptatta az iskolapadot évekig és tanult, hogy tudja, mit kell csinálni; nem egy k*rva telefonos műsort hívok föl, amiben az ileető elolvasott egy könyvet egy délután alatt a beszélgetésről, hogy tudja, milyen általános témákat hohat föl...Ez színtiszta szánalom, kéremszépen...
2010. júl. 15. 14:30
 13/17 anonim ***** válasza:

Gyúrcsók tanítványai a kedvenceim.

Egy nénike felhívta a műsort. (nem pontosan idézek,de tegnap láttam a műsorból egy percet....azután fel is baszott.

-Halo,tessék.

-Jó napot, mondom a panaszt....nehéznek érzem magam és gyakorta vagyok rosszul.

-Ön egy szürke energia mezőben él...ez lehet vese, máj,tüdő..........

-Igen a tüdőm, olykor nem kapok levegőt

-Látom, a tüdeje károsodott...30-40-50-60%-ban.

Bazzz...és vannak akik beveszik.

Meg a kedvencem a tv-s boszorkány.

-Leveszem a rontást, készüljön fel.

-Rendben.

Erre meggyújt egy gyertyát elmorzsol valami füvet és azt mondja.

-Kész.

Hát bazzze,és a reklámban még mondják is,hogy "Profi csapat vagyunk"

Profik a parasztvakításban. Hogy lehet profi, okj-s képzésben szerzett papírt arról,hogy ő jósol meg rontást vesz le?

2010. júl. 15. 14:42
 14/17 A kérdező kommentje:
XD
2010. júl. 15. 20:45
 15/17 anonim ***** válasza:
70%
megkérdeztem a pólusban a jóstól, hogy mit fogok csinálni 2 perc múlva, mondja hogy egy hamburgerrel visszajövök a jósdába, eree kért egy hamburgeret, én lemettem és két perc múlva mentem fel a jósdába 2 hot doggal hogy ne teljesüljön a jóslat, erre a babonás nyanyák csak úgy néztek és azt hitték hogy magasaqbb a varázserőm és a hatalmam mint a jósnak.jó nagyot égett az a jós.:D
2010. júl. 16. 20:31
 16/17 anonim ***** válasza:
eszméletlen nagy pénzlehúzás.
2010. nov. 26. 23:46
 17/17 anonim ***** válasza:

butaság :)

ezek a tvs jósok megtanulnak kártyát sorba rendezni, esetleg kicsit értelmezni a képeket, megtanulják hogy beszéltessék az embert és hogy vegyék rá olyasmire, amit nem akar.

Valódi okkult tudásuk nincs ráadásul a kedvenc szövegem tőlük:

hívjon minket, mert a pénzenergia csak akkor megy át, ha a telefonhívással jelzi az univerzumnak, hogy akarja...

mi is a baj vele? :) Az univerzum, mint divatszó, hagyján, de ha okkultista szemszögből nézzük a dolgot, már azzal, hogy valaki akarja ezt a változást, elindít egy folyamatot, nem kell tvs nagyotmondó és nem kell telefonálgatni miatta :)

2010. nov. 27. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!