Szerintetek is átverés?
Nemrég néztem egy ilyen "jós" műsort, ahol a műsorvezető/látnok azzal érvelt a telefonhívás mellet, hogy aki felhívja őket (és most nem kamuzok) az "pénzenergiát" kap cserébe.Ez ő szerinte azzal jár, hogy pár napon belül 10.000-30.000 Ft üti az ember markát.Ja és azt mondta, hogy ő ezt a pénzenergiát az univerzumból nyeri és csak akkor,csak azon a telefonvonalon "érvényes".
Elgondolkodtam,vajon ha ilyen hatalmas energiákkal rendelkezik, akkor miért csak egy s.zaros műsorvezető?Miért nem küld magának pénzt?
Gyúrcsók tanítványai a kedvenceim.
Egy nénike felhívta a műsort. (nem pontosan idézek,de tegnap láttam a műsorból egy percet....azután fel is baszott.
-Halo,tessék.
-Jó napot, mondom a panaszt....nehéznek érzem magam és gyakorta vagyok rosszul.
-Ön egy szürke energia mezőben él...ez lehet vese, máj,tüdő..........
-Igen a tüdőm, olykor nem kapok levegőt
-Látom, a tüdeje károsodott...30-40-50-60%-ban.
Bazzz...és vannak akik beveszik.
Meg a kedvencem a tv-s boszorkány.
-Leveszem a rontást, készüljön fel.
-Rendben.
Erre meggyújt egy gyertyát elmorzsol valami füvet és azt mondja.
-Kész.
Hát bazzze,és a reklámban még mondják is,hogy "Profi csapat vagyunk"
Profik a parasztvakításban. Hogy lehet profi, okj-s képzésben szerzett papírt arról,hogy ő jósol meg rontást vesz le?
butaság :)
ezek a tvs jósok megtanulnak kártyát sorba rendezni, esetleg kicsit értelmezni a képeket, megtanulják hogy beszéltessék az embert és hogy vegyék rá olyasmire, amit nem akar.
Valódi okkult tudásuk nincs ráadásul a kedvenc szövegem tőlük:
hívjon minket, mert a pénzenergia csak akkor megy át, ha a telefonhívással jelzi az univerzumnak, hogy akarja...
mi is a baj vele? :) Az univerzum, mint divatszó, hagyján, de ha okkultista szemszögből nézzük a dolgot, már azzal, hogy valaki akarja ezt a változást, elindít egy folyamatot, nem kell tvs nagyotmondó és nem kell telefonálgatni miatta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!