Spirituális sátánisták, honnan szedtétek, hogy a Sátán szanszkrit eredetű szó? Komolyan elhiszitek?
ha ez így van, akkor miért nem alakutak ki új folyok, a homosapiens óta? mi kézzel fogható a bizonyíték? Mert ha tény akkor annak is kell lennie...
oké ez lehet sok, téged mi győzött meg abban, hogy ez az Igaz?
Éppen ez az! amióta kialakultnak tekintjük a fajunkat azóta nem nagyon tudtunk felmutatni semmit, azok az ősemberek kitenyésztették a háziállatokat azóta meg semmi érdekfeszítő. Persze fedeznek fel új fajokat, de előbb mennek az homosapiens mögé túlélőként, minthogy azóta bármi nemesedett volna.
Mellesleg nekem Darvin első könyvével nincs sok bajom, valóban rengeteg tény van az állításaiban, de a többi felvetés.
Van egy nem túl nagy elhanyagolható problémám, mégpedig a snit. az ettől-eddig. Tényleg nem nagy cucc de, ha mint folyamatról beszélünk akkor folyamat szerűségnek is jelen kell lennie. tehát amióta a madarak túl mutattak elődjeiken, nem 10-20 év telt el, miért nem fejlődtek alkalmazkodtak és alakultak tovább. ott vannak a majomszabásúak, eszközt használnak, levelekből a fán "fészket" vagy tudom is én mit építenek. s mióta mi kifeküdtünk, miért halt ki a lánc, miért nem fejlődtek pl.: a csimpánzok, orangutánok? pedig az se tegnap volt.
mondj 2 olyan fajt amely a korunkhoz kapcsolódik, (-ókor-középkor-újkor-és a napjainkban)
-háziasításon kívül, egy fajt amely úgy mint az ember fejlődött.
Természetes szelekciósorán, alkalmazkodva a környezeti tényezőkhöz, a törzs egyik alfajává lett? ismétlem csak 2-t
Ja, hogy is mondtad???
... de ennyiből hogy lehet elhinni, hogy azok a források tényleg igaziak? Nem kell mindent elhinni, amit olvastok...
meg azt hiszem #12 és #17
Végül csak, hogy tisztázzuk.
Továbbra sem hiszem Sátán szanszkrit eredetű szó. Továbra sem tartom hülyeségnek abszolút jó és rossz magyar "szó játékát" S T N . És bár még nem említettem nem tarom magam Spirituális sátánistának.
Viszont, Úgy vettem észre, hogy te a spiritualizmust alapban a sátánizmushoz kötöd + az összes hívőt leszólod tartozzon bárhova. Emiatt megint megkérdezem, és * méregetés helyet légyszíves helyett próbálj meg összefüggő kerek mondatokban gépelni.
Komolyan érdekel az érvelésed, a hit világod, ha ateista is vagy van amiben hiszel, hisz ott az evolúció, hiszel másban is?
köszönöm! :) azt mondjuk meg tudom érteni
és mik a tapasztalataid, az okkultizmussal? Régebben foglalkoztam vele egy keveset, de nem ástam bele nagyon magam, csak pár cikket olvastam el. A környezetemben pedig nem voltak, akikkel beszélhettem volna.
ez ugyanannak a hülyegyereknek a hisztije.
Minden fő hitvilágban jelen volt egy legmagasabb Isten, akinek egy gyűjtőneve Sátán, hisz azonos tanai voltak.
Pont, hogy te vagy new age Sátánista, mert te követsz olyan irányzatot, amit a Spirituális Sátánizmus megelőzött javában.
Török - Magyar eredetű a Sátán.
Ezt figyeljétek
Zoltán - Szultán -Sultan - Saltán -Saltan - Satan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!