Spirituális sátánisták, amik le vannak írva az oldalaitokon, mi a biztosíték, hogy minden igaz?
Ha a vallasrol magarol beszelunk akkor hitelt szerintem (megegyszer, szerintem) azok a regi konyvek adnak neki, amik meg a keresztenyseg elott is leteztek, legalabbis egy olyan szamara aki nem kezdett bele a meditaciokba.
Hogy ez e az igaz vallas? Nem tudom. Sok olyan dologra ter ki amivel egyet tudok erteni, peldaul az hogy a spiritualitas nagy szerepet jatszott az emberek eleteben es hogy a keresztenyseg rossz amiert ezt megprobalja kiolni az emberekbol.
Az en szemszogembol csak abban hiszel amiben hinni akarsz. Ha osztod azokat a nezeteket amelyeket Luciferre vonatkozoan, vagy mas lenyekre vonatkozoan irnak, de azokat mondjuk nem, amit a zsidokra irnak akkor egyszeruen ignorald azokat.
A spiritualis resze nagyon nagyon jo! Es egy ateista is lehet spiritualis, ez nincs vallashoz kotve. A gyakorlatok amik a JoSon vannak kivetel nelkul fantasztikusak.
Gondolom erre gondoltal azzal mikor a "szemelyesen kell megtapasztalni" reszt kiemelted, es igen ezt tenyleg szemelyesen kell megtapasztalni. Lattam mas lenyeket, jartam olyan helyeken amikrol nem gondoltam hogy letezhetnek, es megtalaltam a belso nyugalmamat, es ez a JoSnak koszonheto peldaul.
En hiszem azt hogy a tobbi vallasban is van igazsag, peldaul az Egyiptomi istenek is leteznek Luciferek mellett. Az igaz vallasos dolog pedig nem szo szerint ertendo (fokeppen azert mert ami a JoSon, es ezaltal a Spirits of Erdidun vannak kint olyan irasok, amik mar modernizalodtak hogy ugy mondjam. Regen nem pont igy nezett ki ez a vallas, de a mai ketsegtelenul jo alapokon nyugszik)
A spiritualis satanistak nem teritenek, senki nem keri hogy elhidd azt amit mondanak, az egyetertesedet sem keri senki. Ezzel szemben a legtobb kereszteny, sok atesita rad akarja eroltetni a nezeteit ami nekem annyira nem szimpatikus.
Azt meg hozzatennem ha mar mondtad hogy a keresztenyek is mondtak hogy tapasztaltak dolgokat, hogy amit ok mondanak joval elter a satanistaktol.
A mindennapos meditaciok soran felfedezed magadat, mas dimenziokat, az istenekkel kozvetlen kapcsolatban vagy. Mig ok varjak a valaszt ami 10 evente egyszer valakinek megjon es azt mindjart felkapja a media.
Ha szkeptikus vagy es szeretnel belevagni en mindenkeppen azt ajanlom hogy ugy kezdj bele hogy akar meg mukodhet is, a teljes negativitast felreteve.
Mindenesetre, orulok hogy vetted a faradsagot arra hogy elolvass mindent, hiszen ha nem is ertesz vele egyet legalabb tanultal valami ujat, mostmar tudod hogy ilyen is van. Minden jot, boldogsagot es nyugalmat kivanok neked:)
#6os vagyok,
Oszinten szolva en ugy latom itt te vagy az akit kisse elontott a gyulolet.
Abban viszont egyet erthetunk, hogy amit a JoS terjeszt, vagy a SoE terjeszt az nem az aminek a satanizmusnak lennie kene. Szeretnem ha ez a vallas es a kepviseloi is ugy lennenek a koztudatban mint tenylegesen spiritualis, nyugodt, egymast es a termeszetet elfogado szereto emberek.
A naci szarsag, uszitasok nelkul. A vallas alapja ugyanis tenyleg ez, csak el lett huzva tobb masik iranyba, es latszolag senki nem maradt a gyokereknel (en meg nem talaltam olyan oldalt ahol csak az alap, tenylegesen igaz vallasnak mondhato satanizmus fellelheto, de linkeket szivesen fogadok)
A zarojeles resz alatt pedig azt ertem hogy ez egy olyan spiritualis vallas amit nagyon reg ota kovettek az emberek, csak mindig mas neveket adtak az isteneknek (akik nalunk demonok), a gorog es romai, de meg mezopotamai hitvilagon is alapszik. Osszegyujtve a tudast es a lenyeket mindenbol; ebbol egy vallast formalva.
En tenyleg sajnalom a rossz tapasztalataidat, es megertem miert gondolod azt amit gondolhatsz. Ez az en nezetem.
Az hogy a meditaciorol/latasrol mit gondolsz hat... igazabol ezt szeretnem rad hagyni. Mindenesetre, ha meditalsz, csak pozitiv hatasa lehet, ha majd kedved tamadna kiprobalni akarmikor megteheted, nekem csak jo tapasztalatom van!:)
U.I.: Tobben kertek mar hogy csinaljak egy oldalt az en nezeteimmel feltoltve, lehet hogy ez megtortenik a kesobbiekben, de valamit le szeretnek szogezni: A spiritualis satanistak nem teritenek - aki ezt teszi az egyik alapelvunkkel megy szembe, es kar komolyanvenni. Igen, ha sokan vannak akkor mindet ignoralni kell. Azert mert az emberek rosszak, nem jelenti azt hogy a vallas is rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!