Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Spirituális sátánisták, amik...

Spirituális sátánisták, amik le vannak írva az oldalaitokon, mi a biztosíték, hogy minden igaz?

Figyelt kérdés
Attól, hogy valamit elolvasunk, vannak bizonyos források, még nem biztos, hogy valóság. A tapasztalás, amiről sok esetben írtok, hogy személyesen kell mindent megtapasztalni, nos más vallású emberek is ugyanezt mondják. Nem tudom ezekkel kiket sikerül meggyőznötök. Keresztények is azt mondják tapasztaltak, mint ált a teisták egy része. Ez megmagyarázható pszichológiai jelenségként vagy szimpla torzítás az egész. Szal tudjátok kinek magyarázzátok meg.

2019. aug. 12. 08:49
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Próbáltam meditációkat és igen, voltak élményeim. De nem spirituális, csupán illúzió. Ha sátánizmusról beszélünk, nekem személy szerint az ördögimádat azaz diabloizmus sokkal szimpatikusabb. Tulajdonképpen a sátánizmusnak nem sok köze van a pogány északi vallásokhoz, ez mind csak bemagyarázás. Az ördögimádat sokkal ősibb és az eredeti mitológia szerint az ördög soha nem volt angyal. Az, hogy a Sátán név ősi szanszkrit eredetű, az hazugság. Soha nem volt ősibb Sátán elnevezés a hébernél ami vádlót jelent. Amik ott vannak JoS-on források ezzel kapcs többen tanulmányozták és nevetséges eredmények születtek. Soha nem volt szanszkrit eredetű Sátán. Az a baj, hogy sokan mindent elhisznek, amit olvasnak. Azzal egyetértek, hogy mindenki azt hisz amit akar, ezzel nincs is probléma. De a nagy SS fejesek lekezelő kommentjeit olvasva, akik nem fogadják el az oldalakon írt rengeteg hazugságot azok le lettek idiótázva. Azt mondják olvass el mimdent az oldalon, na igen ám, de miért kell elhinni mindent? Semmi bizonyíték a meditációt az előbb magyaráztam meg, hogy az agynak olyan részét aktivizálja, ami a spirituális élményekért felelős. Tehát itt el is veszti minden a hitelességét. Tehát nem egyetemes igazág az amik az oldalakon vannak, hanem a ti igazságotok, a ti világotok.
2019. aug. 13. 10:09
 12/13 A kérdező kommentje:
Jaj bocs, JoS szerint sem volt angyal. Minden esetre nekem a szarvas, patás ördög szimpibb.
2019. aug. 13. 10:13
 13/13 anonim válasza:
100%

"Ha sátánizmusról beszélünk, nekem személy szerint az ördögimádat azaz diabloizmus sokkal szimpatikusabb. Tulajdonképpen a sátánizmusnak nem sok köze van a pogány északi vallásokhoz, ez mind csak bemagyarázás."

Akkor ott van neked a kereszténység, valójában a kereszténységet szereted ezek alapján, de úgy látom, hozzád jobban illik a hülyeség, úgyhogy ja.

2020. ápr. 13. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!