Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Spirituális sátánisták,...

Spirituális sátánisták, honnan szedtétek, hogy a Sátán szanszkrit eredetű szó? Komolyan elhiszitek?

Figyelt kérdés
Láttam az eredeti forrást a JoS-on, rengeteg bonusz link van azon belül, amik átirányítanak + oldalakra, de ennyiből hogy lehet elhinni, hogy azok a források tényleg igaziak? Nem kell mindent elhinni, amit olvastok. A meditációról meg csak annyit, hogy semmi spirituális nincs benne, csak az agyadnak azt a részét aktivizálod, ami a spirituális élményekért felelős, ezzel meg is van magyarázva, hogy miért láttok lényeket.

2019. aug. 22. 17:30
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Odin az egyet jelenti, ugyanaz, mint a Yah, csak más nyelven mondva. Odin

a beavatásban 9 napig lógott a fán. Háromszor három napig, egy teljes esztendeig. A próba után kapta meg a mágikus erejű rúnákat, így titok tudó lett, övé a varázslat. Ti, késeiek, mit kaptok? Mi lesz a jutalmatok?

Egyet biztos, hogy kaptok: egy halom ferdítést, hazugságot. Bármit meg lehet tenni veletek, ha nem él ott belül a lelketek. Semmik lesztek. Kárba vesztek.

2019. aug. 23. 23:19
 12/28 A kérdező kommentje:
Ez mind szép és jó, amiket leírtok válaszul, de nincs erre semmiféle bizonyíték. Attól, hogy valahol fent van valamilyen formátumban, még nem biztos, hogy igaz. Ki lehet találni ilyeneket. De ha hasonló jelentéssel is bír, ti sátánizmust csináltok belőle, pedig nincs köze hozzá. Még ha hasonló a szöveg illetve rímel még nem biztos, hogy az valóba Sátán. Amúgy nagyon szűklátókörű vallásotok van, már ne is haragudjatok meg. Ez a sok gyűlölet annyira visszataszító. Nekem a nordikus Sátán annyira nem szimpi, inkább a szarvas, pirosbőrű Ördögöt kedvelem, mint mitológikus lényt. A meditációtok is meg van cáfolva, csak illúzió, az agynak azt a részét aktivizálja, ami a spirituális képzelgésekért felelős és ennyi.
2019. aug. 24. 13:30
 13/28 Lux morulus ***** válasza:
52%
Kérdező,te most aztán úgy megcáfoltál bármit is, hogy még...
2019. aug. 24. 21:19
 14/28 anonim ***** válasza:
52%

Kérdező #3 nem írt hülyeséget, csak írd be a mássalhangzókat és kiszúrja a szemed.

várjá ha nem megy:

S T N

/magyarul tényleg ott van ez a nyelvi játék, Istenhez miért magasrendű magánhangzók kapcsolódnak, míg a sátánhoz miért mély hangrendűek? miért Istené a menny és miért sátáné a pokol? De mindegy, tiszta poén ez a nyelv!/

de mi ez a kérdés? Sátán szanszkrit eredetű szó?

nem nem hiszem el küldj linket. Honnét ered a kérdés?

2019. aug. 24. 22:48
 15/28 anonim ***** válasza:
52%

OKé most kicsit utána jártam, valamennyire...

https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__magia-okkultizmus__..

2019. aug. 24. 23:07
 16/28 anonim ***** válasza:
52%

Ha Te ekkora Ateista vagy Akkor miért foglalkoztat a kérdés?

Vagy ha nem vagy ateista akkor + mi a franc, bajod van épp megcsaltak vagy mi?

2019. aug. 24. 23:10
 17/28 A kérdező kommentje:
Nem szeretem a hazugságokat. Márpediglen a ti antiszemita, gyűlölködő beteg vallásotok hazugság. Semmi bizonyítékotok nincs h valóban igaz lenne minden ami le van írva az oldalatokra. Torzítás, ferdítés kb az összes. Attól, hogy oda van írva még nem kell elhinni.
2019. aug. 25. 21:14
 18/28 anonim ***** válasza:
52%

1. most akkor melyik vallásról beszélünk?

2.ez az "de oda van írva!!! ALMA?!" dolggal teljesen egyet tudok érteni, ne higgy semmiben míg, nem vagy biztos benne

neked amúgy a többivel is bajod van nem, mint meditáció transz és miegymás.

engem se győzött meg a szanszkrit, lehet szép a jelentése de akkor már lehetett volna, summér is. a Gilgames miatt.

Én kompletten egyet értek veled, az alap kérdésben.

Az evolúció sem bizonyított, mégis mindenki elhiszi.

(ha mégis van linkelnétek videót?)

Én eddig dísz pogánynak hívtam őket, ki gondolta, hogy van ennek világi neve is.

2019. aug. 26. 00:53
 19/28 A kérdező kommentje:

"Az evolúció sem bizonyított"

Na jó, ettől most kiégtem :D

2019. aug. 26. 19:39
 20/28 anonim ***** válasza:

mert az?

vagy te miben hiszel?

2019. aug. 27. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!