Spirituális sátánisták, honnan szedtétek, hogy a Sátán szanszkrit eredetű szó? Komolyan elhiszitek?
Odin az egyet jelenti, ugyanaz, mint a Yah, csak más nyelven mondva. Odin
a beavatásban 9 napig lógott a fán. Háromszor három napig, egy teljes esztendeig. A próba után kapta meg a mágikus erejű rúnákat, így titok tudó lett, övé a varázslat. Ti, késeiek, mit kaptok? Mi lesz a jutalmatok?
Egyet biztos, hogy kaptok: egy halom ferdítést, hazugságot. Bármit meg lehet tenni veletek, ha nem él ott belül a lelketek. Semmik lesztek. Kárba vesztek.
Kérdező #3 nem írt hülyeséget, csak írd be a mássalhangzókat és kiszúrja a szemed.
várjá ha nem megy:
S T N
/magyarul tényleg ott van ez a nyelvi játék, Istenhez miért magasrendű magánhangzók kapcsolódnak, míg a sátánhoz miért mély hangrendűek? miért Istené a menny és miért sátáné a pokol? De mindegy, tiszta poén ez a nyelv!/
de mi ez a kérdés? Sátán szanszkrit eredetű szó?
nem nem hiszem el küldj linket. Honnét ered a kérdés?
OKé most kicsit utána jártam, valamennyire...
https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__magia-okkultizmus__..
Ha Te ekkora Ateista vagy Akkor miért foglalkoztat a kérdés?
Vagy ha nem vagy ateista akkor + mi a franc, bajod van épp megcsaltak vagy mi?
1. most akkor melyik vallásról beszélünk?
2.ez az "de oda van írva!!! ALMA?!" dolggal teljesen egyet tudok érteni, ne higgy semmiben míg, nem vagy biztos benne
neked amúgy a többivel is bajod van nem, mint meditáció transz és miegymás.
engem se győzött meg a szanszkrit, lehet szép a jelentése de akkor már lehetett volna, summér is. a Gilgames miatt.
Én kompletten egyet értek veled, az alap kérdésben.
Az evolúció sem bizonyított, mégis mindenki elhiszi.
(ha mégis van linkelnétek videót?)
Én eddig dísz pogánynak hívtam őket, ki gondolta, hogy van ennek világi neve is.
"Az evolúció sem bizonyított"
Na jó, ettől most kiégtem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!