Spirituális sátánisták, honnan szedtétek, hogy a Sátán szanszkrit eredetű szó? Komolyan elhiszitek?
"A meditációról meg csak annyit, hogy semmi spirituális nincs benne, csak az agyadnak azt a részét aktivizálod, ami a spirituális élményekért felelős, ezzel meg is van magyarázva, hogy miért láttok lényeket."
Pont ezért spirituális nemde ? Mert a spirituális részét használja az agy azért spirituális. Nem íg yvan?
# 7/ Tényleg vannak spirituális transgender sátánisták is? Egy külföldi oldalon találtam. Ők miben hisznek?"
Hallottam én is. Szerintük Sátán egy feminista nő volt, aki a teremtőt = férfi princípium akarja megsemmisíteni. Ha végig gondolod igaz lehet. A boszorkány jelkép a női szaporító szervre hasonlít 99%-ban. A boszorkány név is a b*szó szóbólered.
Satan
Sat-An (Sat-Ani, Sat-Anu)
A régi szanszkrit jelentés: Satja Namaha, Satja Nama, Sat Ya Namaha, Sat Yah Nama Hah)
Sat (szat) jelentése: való, tiszta, igaz.
Yah jelentése: Egy (egy).
Naama jelentése: Név (név).
Sat, Cit, Ananda: ez a Tudás, az Igazság, és az Öröm háromsága.
A bibliai (héber) rendszer az ősi keleti tradicionális rendszer árnyéka, megfordítása.
Boszorkány: Boszó Orkány.
Sabbat: amikor az örvény megnyílik és a mögöttes feltárul. Az ősi eredeti Sabbat a tündék eksztázisa. Később ez torzult el sötét formákra, isten várásra. Eredetileg nem volt más, mint az öröm felszabadítása. Az első varázskörök is a tündértánc közben keletkeztek. A tündék hajlékonyak voltak és szépek, nem ilyen kései, merev, sötét lények.
A sötét elfek azok vért vesznek. Náluk fekete az ünnep.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!