Elakarom adni a lelkemet, hogyan?
Tudom mit csinálok, és tudom hogy értékes a lelkem, szükségem van valamira, ami nélkül nem tudok élni, ez nem pénz, vagy ház, megvan "Mindenem" de ezekre sincsen szükségem, most amire szükségem van, azért bármit odaadnék, mert így csak szenvedek.
Történtek már szörnyűségek az életmben, gondoltam akkor is a szerződéskötésre, de csak gondolat maradt.
Minnél hamarabb megakarom csinálni, de nem tudom hogyan kell. Tudom, baromság gyakori kérdéseken ilyet kérdezni, de aki tudja, megmondaná nekem?
18,L
#Kerdezo
Hazudni Bün!
Tudod?
Addig forgasd a fejrdben még fel nem fogod, meg nem erted
"Még el nem éred a kivánt hatást!"
Irigység Bün!
Tudod? Ugyan ez vonatkozik az erre is mint az elöbbire.
Nos: de legföképp azt is tudod hogy aki Jo akar lenni az Elvarastalanul jo?
Tehat akkor is jonak Kell(!) lenned ha OrokkeTarto Pokoli Gyotrelmeket, Karhozatot kapsz erte
valaszthatod a helytelen utat is, de ugyerzed azert OrokkeTarto Boldogsagot erdemelsz?
Ki adja meg neked? a Mindehato?
Mi az ezekhez kepest hogy neked nincs baratod? probald a szemelyiseged atformalni mivel Biztos(!) hogy Benned van a hiba es nem masokban.
Juj, tenyleg nagyon kevesen lehetnek akikkel baratkoznal? Nem mondod!...
Hogy a Foldon nincs egy ember se aki megfelelne Elvarasaidnak(! -lasd fentebb)?
Valoban? Lejebb kell adnod, vagy ha nem, akkor meg kell tanulnod baratok nelkul leelni az eletedet.
Nezd ezt a kerdest amit kovetkezo valaszomban belinkelek, teljesen hasonlo lenyegrol van ott is szo (nincs mar meg nalam, de csak nezelodj Gyakori-n tele van ilyenekkel mint ott is irtam.)
Xy4
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__..
de megvan megis még uj valaszokat nem olvastam de ujraolvasom az egeszet es tied is
Xy4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!