Elakarom adni a lelkemet, hogyan?
Tudom mit csinálok, és tudom hogy értékes a lelkem, szükségem van valamira, ami nélkül nem tudok élni, ez nem pénz, vagy ház, megvan "Mindenem" de ezekre sincsen szükségem, most amire szükségem van, azért bármit odaadnék, mert így csak szenvedek.
Történtek már szörnyűségek az életmben, gondoltam akkor is a szerződéskötésre, de csak gondolat maradt.
Minnél hamarabb megakarom csinálni, de nem tudom hogyan kell. Tudom, baromság gyakori kérdéseken ilyet kérdezni, de aki tudja, megmondaná nekem?
18,L
Túl sok horror filmet néztél, vagy alapból defektes vagy.
Senki nem kíváncsi a "tiszta" lelkedre, nincs kinek eladnod. Vagy valami sátánista csapat ajánlatára vársz itt????
Válaszoltam valakinek, aki ismeretség nélkül állította hogy semmit nem ér a lelkem.
Pár éve akadtak gyakori kérdéseken még ehez értők, de sajnos annak a profilomnak az e-mail címét nem tudom. Egyébként sok hasznos dolgot lehet itt megtudni a témában
Most nagyon melléfogtál, mert állatvédő vagyok, és eszembe nem jutna állatot bántani, két kutyával és egy macskával alszol egy ágyban, idióta!
És sátánista sem vagyok, mert keresztény családból származok, és gyakorlom a vallást is, azonban sehol sincsen megírva, hogy kizárólag sátánisták foglalkozhatnak ezzel a témával!
Nem igazán értem, miért kellenne hozzá imádni a sátánt, szerintem azok már alapból odaadják nekik a lelküket, ha őt tekintik istennek.
Vagy miért kellenne hozzá embert ölni, meg állatot kínozni? Azért hülye nem vagyok, az ilyen emberek alap nem normálisak, gonoszok, a lelkük pedig így is úgy is a satáné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!