Elakarom adni a lelkemet, hogyan?
Tudom mit csinálok, és tudom hogy értékes a lelkem, szükségem van valamira, ami nélkül nem tudok élni, ez nem pénz, vagy ház, megvan "Mindenem" de ezekre sincsen szükségem, most amire szükségem van, azért bármit odaadnék, mert így csak szenvedek.
Történtek már szörnyűségek az életmben, gondoltam akkor is a szerződéskötésre, de csak gondolat maradt.
Minnél hamarabb megakarom csinálni, de nem tudom hogyan kell. Tudom, baromság gyakori kérdéseken ilyet kérdezni, de aki tudja, megmondaná nekem?
18,L
Szia,
Bármit is ajánlasz fel, nem fog működni, mert nem tudják megadni amit kérsz. Erre egy nagyon jó példa -a sok közül, Antiokhiai Cyprianus (3.sz) története, aki akkoriban igen híres mágus hírében állt, áldozásban, gyilkosságban és minden egyéb démoni bűbájban, amit 15 éves kora óta gyakorolt. Még a keresztények is féltek tőle.
"A történet szerint több mágiát is bevett, hogy meghódíthassa szíve hölgyét... De miután a démonok több praktika után sem tudták megadni neki kérését, kérdőre vonta hatalmunkat.
- Amikor a lány akit meg akarsz hódítani keresztet vett, olyan mintha minden erőnket elveszítenénk és tűzzel égetnének válaszolták."
Cyprianus ezután rájött, hogy minden hatalom Istenné és végül meg is tért, megbánta előző tetteit hosszasan, és végül a sátánista papból, keresztény püspök is lett Isten jóságából, aki mártír halált halt.
Jobb Istenhez vinni a dolgot és tanácsot kérni Tőle, ha Ő is úgy gondolja jó megtudja adni neked úgyis. Azt írtad vallásos családból származol, minden Tőle van és Hozzá megy vissza, Ő bármikor felülírhat bármit. Gondold át a dolgot, mondj el pár imát. Az itteni jó bármennyire is jónak gondolod, messze nem olyan mint a mennybéli jó. Segíts másokon, örülj, hogy boldogok, megköszönik neked, egyél valami finomat, hallgass valami jó zenét, legyél vidám, olvass valami vicceset. Nem sokan tehetik meg, hogy annyi pénzük van, hogy nem vagy alig kell dolgozniuk, légy hálás. A jót az Istentől kérd, ne! egy olyan entitástól, akinek más célja nincs mint az átverés, a másiknak a kárhozatba vitele, hogy jól ki lehessen nevetni.
Ima, béke, üdv.
Furcsa világot élünk, van akinek minden pénze megvan mégsem boldog, mások akiknek nincs elég pénzük azt hiszik nem boldogok, mert nem engedhetnek meg anyagilag sok mindent maguknak, mint azok akiknek sok a pénzük, pedig a boldogságot nem pénzben mérjük, persze jó, ha az ember kitudja fizetni a számlákat és kitudja fizetni a gyerekeinek a havi edzést stb.
Egyszer volt egy furcsa álmom, minden nap erre kellene emlékezzek, amikor panaszkodok és azért írom le hátha más is okul belőle. Hazautaztam anyósomékhoz a két gyerekemmel, hazajött a sógorom és sógornőm is, minden sok szép cuccot hoztak anyósoméknak én pedig szégyelltem magam, hogy semmit sem vittem, mert nem tudtam, hogy ajándékot kell vinni. Akkor az Isten szólt hozzám álmomban és azt mondta. Nézd csak, te hoztad a legszebb ajándékot és rámutatott anyósomra, ahogyan a két gyermekemmel játszott, az összes többi amit a sógorod és sógornőd hoztak, nem más mint földi kacat. Ilyen ajándékot ők nem tudnak hozni. Ők is eladták a lelküket a pénz ördögének a mai napig nincs gyerekük , de persze pénzük van elég. Azért soha nem segítenének, hogy kifizessenek egy havi edzést a gyerekeimnek, akik sportolnak, inkább elnyaralják, sokszor eszembe jut, hogy én nem lennék olyan, sőt nem is vagyok, mert sokszor a kevésből is segítek, ha olyannal találkozok, hogy segítségre szorul.
Utolsó! Az igazat mondtad. Lehet nekem van beteg elmém, de irigy vagyok az olyan emberekre akik szegényen élnek de boldogan, vagy akinek hiányzik egy végtagja, vak, vagy süket, de van értelme az életének. Lehet hogy már csak a saját gondolataim őrjítettek meg, de szerettem volna úgy élni mint azok az emberek.
Az a baj, sokan csak mondják hogy a pénz nem boldogít, de nem tudják hogy tényleg így van. Egy gagyi aldis laptopom van, meg egy iPhone SE-m, és megtehetném hogy jobbat vegyek vagy másikat, de nem értem minek, igazából örülök hogy ez is van.
Persze lehet hogy csak hanyag vagyok, hogy még a fóliát se cseréltetem ki a telefonom ami szét van már törve, de valahogy nem tud érdekelni. Én csak egyszerűen tényleg nem értem, hogy okozhat boldogságot a pénz, megkönnyíti az életet az egy dolog, semmi több.
😂 te jó ég. Egyik válasz retardáltabb a másiknál. Ha a pénzt kihagytad volna kérdèsből negyed ennyi válasz se jönne. Sok vérszomjas, irigy, anyagias ember.
Nem hiszem, hogy el tudod adni a kelked, de ha eladtad szólj. Erre beneveznék én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!