A szellemek azok tudnak bántani?
Figyelt kérdés
Ha meglátok valami szellemet a tükörben vagy az ablakomon kívül, akkor azon kívül, hogy besza**k, az tud velem valamit csinálni? Elkezd fojtogatni vagy ilyenek? Vagy el lehet hesegetni? Vagy hogy mukodik ez? Meddig all majd ott?
Gyaaa
2019. aug. 20. 01:32
1/7 anonim válasza:
Értelmetlen lesz a kérdésed, ha felismered, hogy a félelem egy illúzió.
2/7 anonim válasza:
Nem tud. Még én se tudnék, nem hogy egy átlag ember.
3/7 anonim válasza:
Nem biztos, hogy nem tud. Az egyesnek szmájli. :)
4/7 anonim válasza:
Hát én életem során tapasztaltam érdekes dolgokat. Nagyon nem ajánlom az ezzel játszadozást. Ha igen nagyon erőset engedsz be bizony lehet meg tud fogni pár pillanatra. Nekem volt ilyenre példa. De az már évek óta cseszegélt és szívta az energiáimat. Ez attól függ milyen erős energiája van hogy mennyire tud behatni a fizikális szférába. De az is csak pillanatokra. Bizony állította már ilyen pofára az angyalomat. Unokatesómmal szintén ez történt. De volt durvább. Ne szórakozz ezzel. Aki a szellemi szférát akarja tapasztalni annak el is kell köteleződnie. Vagyis megtanulod kezelni is. Ami folyamatos önfejlesztést jelent
6/7 anonim válasza:
Tud, análisan beléd fog hatolni.
7/7 anonim válasza:
Belkincsukival egyetértek.
Ez egy elég bonyolult dolog egyébként, de röviden összefoglalva: lehet ártalmatlan is, meg ártó is. Lehet hogy jobban jársz ha nem próbálod ki, mert azért ha a tükrömben meg az ablakomon jelenne meg csak úgy, az nekem sem lenne túl szimpi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!