Fehèr gyertya elègetèsèt próbàlta màr valaki szellemek ellen?
Figyelt kérdés
Aki nem hisz ezekben a dolgokban kèrem ne írjon bàntó vàlaszt.2019. júl. 16. 14:13
1/11 anonim válasza:
Igen,próbáltam,de csak megelőzésképpen.
2/11 A kérdező kommentje:
Szuper,köszönöm!:)
2019. júl. 16. 14:53
3/11 anonim válasza:
Sötétség ellen kipróbálta, amikor elment az áram, remekül bevált.
5/11 anonim válasza:
A gyertya színe csupán a szándékot jelképezi, nem a távol tartást. Ha csak simán gyertyát gyújtasz azzal nem tartod távol őket, hisz az idézéseken is fehér gyertyát égetnek a jó szándékú szellemek bevonzása érdekében. A "távol tartás"-ra tudnék javasolni egy boszorkányflaskát készíteni, illetve egy mojo zsákot összerakni. (Ez utóbbiba nem mindegy miket teszel, ez egy talizmán, aminek a hatását/célját neked kell meghatározni) Remélem nem sértelek meg a pogány módszer ajánlásával, nekem ezek váltak be a hívatlan vendégek távol tartására.
6/11 A kérdező kommentje:
Nem sèrtesz meg, köszönöm a vàlaszokat!
2019. júl. 16. 16:26
7/11 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy szellemed van? (Komolyan kérdem)
Egyébként ha csak meggyújtod nem érsz vele sokat.
8/11 anonim válasza:
A temetőben nem azért gyújtjuk?
9/11 anonim válasza:
Mág nem próbáltam.
off: workdev, te hogy küzdötted le magad 17%-ra? mindig jókat írsz, ennél a szellemes kérdésnél is. Mi történt?
10/11 A kérdező kommentje:
Abbôl gondolom, hogy egyre több furcsa dolog törtènik velem,csak ùgy magàtôl èg a làmpa pedig senki nem oltotta fel a lakàsba,rossz àlmaim vannak, stb.,persze lehet hogy csak èn gondolom tùl, de szerintem jobb fèlni mint megijedni.
2019. júl. 17. 06:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!