Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Jósok! Akik itt az oldalon...

Jósok! Akik itt az oldalon aljaskodnak-szemtelenkednek a jóslás-látással kapcsolatban, miért?

Figyelt kérdés

...miért nem "piszkáljátok" meg egy kicsit a hitetleneket?

Én tudom, hogy müködik a dolog és néhány ember, köztük egy biztosan félelmetes tudással rendelkezik. Nem bántani őket, csak írni nekik pl olyat, amit csak nagyon kevés ember tud, hadd döbbenjenek le!

2019. febr. 15. 22:12
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
38%

Én megjósolom, hogy pár órán belül hétfő. :-)

Na, szóval a jóslás (hívjuk így) részben képesség, részben tanulás (pontosabban képességfejlesztés). Olyan, mint az orvoslás, van, akiben ott van a képesség, a tehetség, hogy jó orvos legyen, de tanulni is kell hozzá. Akiben nincs ott egy adott területhez a képesség, az nem fogja tudni olyan mélységében megtanulni csak tanulással, mint az, akiben ott a képesség, és a képesség is kevés önmagában, ha valaki nem fejleszti, lesznek jó meglátásai, de esetleg betudja véletlen egybeesésnek.

2019. febr. 17. 20:45
 22/24 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó. Taníts Mester! 🙏
2019. febr. 17. 20:55
 23/24 anonim ***** válasza:
59%

Szkeptikusokat nem lehet tanítani, vannak szkeptikusok, akik a legkiválóbb orvosnál is okosabbnak hiszik magukat egészségügyi dolgokban. :-)

Én tapasztaltam dolgokat, de pénzt nem kérek ilyenekért. A munkámért, amiért éveket tanultam, iskoláknak fizettem, azt pénzért csinálom, de egy ilyen másfajta képesség nem pénzzé tehető, ha valaki korrekt.

2019. febr. 17. 21:00
 24/24 anonim ***** válasza:
Adom.
2019. febr. 18. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!