Választanom kell, hogy "elkezdek e valamit" vagy még inkább várok, átgondolom. Kb 1 hetem van eldönteni. Milyen módszerel deríthetném ki melyik lenne a helyes választás? Kártya? Inga? Egyéb?
Felírod előnyt hátrányt mindkét variációra, majd számolsz.
Butaság fontos dologban kártya stb. alapján dönteni.
2019. febr. 1. 15:59
2/9 anonim válasza:
Meditáció
2019. febr. 1. 19:31
3/9 A kérdező kommentje:
Csak témába illő válaszokat várok!
Hittérítőkét és anti-ezoterikusokét nem!
2019. febr. 1. 19:31
4/9 anonim válasza:
Meditéció nagyon jó válasz, s neked is adhatna.
Én azt kaptam fentről, hogy egyértelműen várj még.
2019. febr. 1. 22:56
5/9 anonim válasza:
Pontosabban azt kaptam, hogy 'a másik!!'
És ahogy írtál, az alap, higy elkezsesz, és a másodlagos, második, utólagos, másik lehetőség a várakozni még.
2019. febr. 1. 22:58
6/9 anonim válasza:
Hogy lehet, hogy kártyát, ingát használsz és a meditációra azt hiszed, hogy hittérítés? Olvastál életedben egy sort is akár ezotériáról, okkultizmusról, spiritualitásról? Ha nem tudsz meditálni, akkor önmagában nem sokat ér sem az inga, sem a Tarot vagy akármilyen kártya...
2019. febr. 2. 16:36
7/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Nem a meditációra irtam, hanem előtte volt 1 kommentelő nagyon durva istenes szöveggel belém állt. Jelentettem, azért nincs már. Törölték.
Többieknek, köszönöm.
2019. febr. 2. 20:39
8/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok, akkor bocsánat, félreértettem. Egyébként én a kártya és inga közül inkább a kártyát választanám, főleg döntések előtt. Hacsak nincsenek nagyon kifejlett inga képességeid, megtévesztő lehet, a kézben lévő mikro rezgések miatt. A kártya biztosabb. És azért érdemes meditálnod is rá, még a kártyától függetlenül is. Egyébiránt próbálj meg a kérdésre rákoncentrálni, aztán rávágni intuitíven az első választ, ami kijön a szádon, mindenféle előzetes gondolkodás nélkül.
2019. febr. 3. 19:43
9/9 Lux morulus válasza:
Meditálás ok. Kártya, inga akár.
Papír ceruza és végig gondolni az előnyök hátrányok ok.
Amit nem írtak az az, hogy semmit ne kezd el a hold üresjárataiban. Az nemfog sikerülni, nagy valószínűséggel sosem fejezed be.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!