Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Jósok! Akik itt az oldalon...

Jósok! Akik itt az oldalon aljaskodnak-szemtelenkednek a jóslás-látással kapcsolatban, miért?

Figyelt kérdés

...miért nem "piszkáljátok" meg egy kicsit a hitetleneket?

Én tudom, hogy müködik a dolog és néhány ember, köztük egy biztosan félelmetes tudással rendelkezik. Nem bántani őket, csak írni nekik pl olyat, amit csak nagyon kevés ember tud, hadd döbbenjenek le!

2019. febr. 15. 22:12
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:

Olvastam egyszer egy jóslással kapcsolatos kérdést és ott firkálták, mocskolták a jósokat, szokás szerint. Aztán egy igazi jós is a beszélgetéshez csatlakozott... majd a legnagyobb pofájúnak a legérzékenyebb pontjára tapintot néhány mondattal, amit nyílván nem sokan tudhattak, mert az addig a legnagyobb "hanggal" irkáló eltünt a térképről.

Ugye-ugye!?-hitetlenek :D

2019. febr. 15. 22:16
 2/24 anonim ***** válasza:
77%

na, valaki tapintson már egy érzékeny pontomra xD

hogy lehet valaki ilyen megvezethető:D jós ahahaha, na ja.

2019. febr. 15. 22:27
 3/24 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem nincs képességem. Viszont egy időben volt olyan "tudásom", az okát most nem írom le miért (később tudtam meg) szóval sokat chateltem neten és a chatpartneremről olyan információkat "kaptam" (gondolatban), hogy amikor leírtam a másik félnek, szó szerint lefagyott és csak azt hajtogatta: "te tuti ismersz engem" Úgy képzeld el, hogy tudtam a paramétereit, a haja színét-fazonját, hogy pl szeplős a háta, melyik városban lakik és sokszor a keresztnevét is meg tudtam mondani egy egy embernek. Szó szerint láttam magam előtt őket. Tudom hihetetlen, pedig ezt a legkomolyabban írom, igaz volt. Miért hazudnék? Semmi értelme. Megjegyzem, ez a "képesség" kb 7-8 hónapig müködött. Volt oka, hogy láttam ezeket a dolgokat, de az most mindegy.
2019. febr. 15. 22:36
 4/24 anonim ***** válasza:
41%
Ha lennének vagy volnának jósok, akkor sokkal másabb lenne a világunk.
2019. febr. 15. 22:43
 5/24 A kérdező kommentje:
Pl?
2019. febr. 15. 22:44
 6/24 anonim ***** válasza:
24%

Ez nem egészen így működik. Azonos rezgési szintre kell hozni a befogadó felet , és ezért beszélni kell vele, akár szóban , akàr írásban. Bármit mondhat/ írhat nem kell konkrétumokat , csak hogy az energiák elkezdjenek dolgozni.

Ja, nem vagyok jós, csak tudom hogy müködik.

2019. febr. 15. 22:52
 7/24 A kérdező kommentje:

Van itt egy videó, benne egy faszi, aki régen jós volt.

Azóta megtért és elfogadta Istent. Ezért elmagyaráz néhány dolgot, hogy miért veszélyes és miért nem szabad a sötét világgal foglalkozni, miért nem szabad jósoltatni sem.

Ha van türelmed, türelmetek nézzétek végig, igaz gyors a feliratozás, de gondolom nem okoz problémát. :)

Ettől a férfitól még a rendőrök, vezető befolyásos emberek is féltek, úgyértve, hogy intézkedni se mertek ellene. Azért írom ezt, mert nem emlékszem már, hogy a belinket kisfilmben ez épp benne van e.

Jó szórakozást!

https://www.youtube.com/watch?v=qLtzhAZevuY&t=898s

2019. febr. 15. 22:56
 8/24 anonim ***** válasza:
65%

Oké. Na most tisztázzuk: a hitetlenség nem egyenlő az idiotizmussal. Sőt. a kételyek kellenek a világba, mert a feltétlen hit vezetett a keresztes mészárlásokhoz, a rabszolgatartáshoz és még egy csomó aljas ostoba és etikátlan dologhoz. Nem azt mondom hogy "ne higgyetek" higgyetek amiben jólesik, de gondolkozzatok is közben!

Másodszor, amit már korábban leírtak, az az energetikai szinten működik, és a jóslás nem minden amit lehet csinálni. Nincs olyan, hogy "vele született képesség ami neked biztos nem lesz meg" ugyanis megfelelő módszerekkel el lehet sajátítani. Mellesleg az, hogy valamit tudsz az adott egyénről, nem jelenti azt, hogy nem tudtad az internetről kikeresni őt (nem vádaskodásból)

Gondoljatok pl a kártyavetésre. Tök egyszerű. Kell egy értelmező füzet, egy pakli, egy vetési módszer. Aki tud magába szívni illetve átvenni rezgéseket, azt átadja a paklinak. Maga a jóslás nem egy nagy ördöngősség, amiről te beszélsz az a LÁTÁS.

Jósolni bárki tud. Látni már kevesebben. Mellesleg ahhoz hogy az ember lásson, nem kell feltétlen kereszténynek lennie. Lehet az Vicca, Buddhista, vagy Muszlim.

2019. febr. 16. 00:06
 9/24 A kérdező kommentje:

Oké! Na most tisztázzuk: Én nem írtam olyanról, hogy a hitetlenség egy az idiotizmussal. Olyat se írtam, hogy mindenkinek hinnie kellene. Ami picit szúrja a szemem, az az (és a kérdést is ezért írtam ki), hogy pl, ha van egy ezoteriás kérdés, akkor jönnek a nagy okosok (hitetlenek) és bántó módon, pont hogy ők idiotizmussal vádolják azt, aki hisz a dologban- és még finoman fogalmaztam.

Nem tudok egyet érteni azzal (megvan az oka), hogy "nincs olyan, hogy vele született képesség"- igenis úgy gondolom van és ezek azok az emberek, akik igazán látnak-jósolnak. Aki ezt tanulja, na azok a fals hazug jósok-látók, csak próbálkoznak a dologgal és sokat tévednek. Ezekből rengeteg van, viszont aki igazán tud, abból nem sok.

Olyat se írtam, hogy nekem lesz ilyen képességem. Azt írtam, hogy igen, volt olyan 7-8 hónap, amikor arra a bizonyos dologra volt rálátásom-érzékem, mitudoménhogyannevezzem! De ez tény!

Ilyen nincs normális esetben, hogy 10 emberrel az ország különböző pontjairól chetelek (nők voltak amúgy) és szó szerint, minden információt megkapok róluk, miközben beszélgetek velük. Mégegyszer mondom, még a keresztnevüket is tudtam elsőre!! (nem találgattam 2x-3x-4x-5x, hanem elsőre megmondtam.)

Azt is tudtam róluk mik a szokásaik, mi a napi rutinjuk, mit mikor csinálnak. Félelmetes volt az egész. Magam se értettem miért történik ez és hogy hogyan. (később megtudtam) De igazat írok, mert mi okom lenne egy ilyen oldalon hazudni??! Szóval tanulható kártya meg energia ide vagy oda, én semmit nem tanultam, nem is foglalkoztam a dologgal, mégis így történt ahogy leírtam.

Végül, olyat se állítottam, hogy csak keresztény ember "lát"! - közelbe nem írtam ilyesmit. :)

Egyébként, arról azt gondolom, egy keresztény embernek, abszolút nincs ilyen "képessége" maximum, ha Istennek terve vagy dolga van vele, akkor azt valamilyen formában közli vele, ami lehet akár egy álom stb.

2019. febr. 16. 10:37
 10/24 anonim ***** válasza:
21%

Szóval a tanult jóslás neked hazugság, na gratulálok neked is. Az, hogy megtanulod használni az olyan közlő csatornákat mint a kártya, és fekete-tükör jóslás az neked hazugság?

Az, hogy belinkelsz egy olyan videót, ahol xy férfi folyton magát ismétli és olyan csőlátással rendelkezik amilyennel én még nem találkoztam, sajna erősen okot ad rá hogy azt szűrjem le, te is közelítesz hozzá, és így bevonzod azoknak is a válaszát akik egy kalap alá vonnak téged vele.

Az, hogy "hitetlennek" nevezed őket, és ahogyan beszélsz erről az egészről, pontosan azt csorgatja le, hogy mi mind ostobák vagyunk akik nem ugyanazt vallják. Lehet nem ez volt a szándékod, de akkor is így jött ki. Másrészt meg nem kell foglalkozni az olyan trollokkal, akiknek más dolga sincs, minthogy szúrkálja azokat akik (őszerinte) hülyeséget írnak.

2019. febr. 16. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!