Jósok! Akik itt az oldalon aljaskodnak-szemtelenkednek a jóslás-látással kapcsolatban, miért?
...miért nem "piszkáljátok" meg egy kicsit a hitetleneket?
Én tudom, hogy müködik a dolog és néhány ember, köztük egy biztosan félelmetes tudással rendelkezik. Nem bántani őket, csak írni nekik pl olyat, amit csak nagyon kevés ember tud, hadd döbbenjenek le!
Nincs bajom azokkal, akik nem hisznek a dologban. Az ő dolguk. Viszont az, hogy jönnek trollkodni, az már bántó és sértő. Ezért írtam ki a kérdést.
És bizony ehhez kell egy képesség, hogy valaki "igazi" jós-látó legyen. Ez nem olyan mint a foci, hogy csináld, aztán majd lesz valami :D NEM TANULHATÓ! Aki tanulja, az csak beletrafál időnkét dolgokba, és ennyi. Nem több.
Hát hogyne. Nyisd ki a csipád és nézz utána dolgoknak, mert pont olyan vakon és makacsul állítod hogy ilyen nincs, mint azok a "trollok" akiket te "hitetlneknek" nevezel, és ez ugyanolyan sértő amit most mondasz.
Ne hidd hogy innentől te is különb vagy náluk.
Na ez amit utoljára írtál, roppant nagy butaság.
A másik, hogy miért lennék olyan mint a "hitetlenek"? Én nem bántom (max. annyi, hogy azt mondom butaság), azokat akik azt állítják tanulható a jóslás-látás. Csupán csak nem hiszem el, mivel azt gondolom ehhez természetfeletti szükséges.
Nem látod az érme másik oldalát, de ami ugyanarra a szintre visz téged, mint őket, hogy nem is érdekel a másik oldala.
Ezért vagy azon a vitatkozási szinten mint ők.
Akár troll vagy akár nem, neked is leírom sokadszor: NEM LEHET JÓSOLNI. Aki azt állítja, hogy látja a jövőd, azt is állítja, hogy nincs szabad akaratod és hiába hozol döntéseket. Ne járj jóshoz és főleg pénzért ne fogadj el víziókat! Önámítás. A jövőd még sehol nincs, a múltad már sehol sincs, jelened van azzal dolgozz és abban élj. Akard a céljaid és tegyél értük de ha nem vagy jelen soha nem fogod elérni őket. A jövő nem fogja megoldani a problémákat, ezt hiába is várod.
(Ezt nagyon kevés ezotéria hívő tudja és elhiheted nem fognak ledöbbenni.) :)
#19, ezzel azért vitatkoznék. Meg lehet jósolni vagy megmondani, ki milyen állapotban van vagy lesz, vagy hogy milyen időszakon megy keresztül, ez nem egy olyan szűk fogalom mint pl a kérdező gondolja. Akár a tudatalattink súgja a válaszokat, akár ténylegesen van valami a levegőben, segít az embereknek önkritikát gyakorolni, vagy felismerni hogy "hoppáb*szki elindultam egy lejtőn, gyorsan csinálok valamit ellene"
Én nagyon is valódinak tartom pl a tarot jóslást. Így vagy úgy, de nagy részt jó hatással van az emberekre, és az életük korrigálására.
Nem azt mondom, ne dobjon ki senki az ablakon egy köteg huszast hogy valami csaló Magdi a jósnő átvágja mint a fenét. De a tarot jóslást, cigánykártyát tényleg csak ajánlani tudom, akár szkeptikus az illető akár nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!