Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Hétfőn elvetéltem iker babáima...

Hétfőn elvetéltem iker babáimat, hogy tudnám kideríteni hogy miért hagytak itt minket?

Figyelt kérdés
Lombikkal sikerültek 4 év után,9 hétig örülhettem neki.
2018. jún. 2. 13:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Részvétem.. Gyászold meg őket, és őrízd meg a lelkedben őket. Ezt egy anyának más átélni.. Amikor majd újra állapotos leszel és megszületik a kisbabád, babáid ők majd sok boldogságot hoznak és enyhítik a fájdalmad.
2018. jún. 2. 20:38
 12/16 anonim válasza:
35%
A lelkek meggondolták magukat és nem téged választottak, vagy valamit csináltál előző életében, hogy ezt hozta a sors neked.
2018. jún. 2. 22:30
 13/16 anonim ***** válasza:

Sovány vígasz neked, így kellett megtörténnie.

Érdekes válaszokat írtak előttem.

2018. jún. 2. 22:57
 14/16 anonim válasza:
59%
Dr. Michael Newton Lelkünk útja című könyvét olvasd el és sok mindent megtudsz.
2018. jún. 2. 23:06
 15/16 anonim ***** válasza:
75%

Kismillió okot lehetne írni.

Előbb leszel ismét várandós, mintsem kiderítsd az okokat.

Inkább törekedj az újbóli megfelelő test előkészítésére.

Csak hozzá teszem, van egy fizikai azaz biológiai része ennek, melyről az orvos tud nyilatkozni.

Van egy lelki része ennek, melyről aki foglalkozik a témával, kb ugyan azt tudja mondani.

Ezért, nem kéne jönni egyből azzal, hogy orvos, mert eleve konzultáltak orvossal, a fizikai részéről, a kérdezőt a lelki része érdekel, ami teljesen normális.

Csakhogy, ezer és ezer lehetséges válasz van erre, melyet itt és így nem lehet megválaszolni, ahhoz személyes konzultáció kell és pontos felmérés.

Melyet, ahány ember, annyi féle felvázolása létezik.

De szerintem nem szeretnél egy komplett dns vizsgálattól kezdve egy lelki felmérésen át (te és a párod) plusz család elemzést, plusz ezer mást, mivel ez ha tudomásul vesszük, ha nem, bizony költségekkel jár.

Ott vannak, jelen vannak, általában a lélek, aki kiválasztott egy családot, nem igazán áll tovább még egy jó ideig, ezért csak türelem, mindennek eljön a megfelelő ideje!

Aki ebben nem hisz vagy szerinte nincs ilyen, az tényleg ehhez teljes mértékben ne is válaszoljon.

2018. jún. 3. 17:31
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2018. jún. 4. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!