Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Iker lang? Honnan tudom...

Iker lang? Honnan tudom biztosra, hogy o az? Keressem-e ujra?

Figyelt kérdés

Hello!

Mostanaban rengeteg olvasok az iker lang "elmeletrol" hiszen azt gondolom megkaptam azt a valakit, aki amiota meglattam teljesen felboritotta az eletem.

Minden jel ott van,h iker tuz.

Csakhogy o nem keresett mivelh o vegezte az irodai munkat amikor az autom vittem javittatni, tehat a munkaugyet lezartuk.

Viszont most felpattant egy nagy ko az ablakomra es megrepedt s megint kellene visszamenjek.

S tudom h vannak ikertuzek, akik uldozok. Szerintem igy en valnek az uldozove.

A kerdes, h csinaltassam meg az autom nala?

Meg ha minden jel ott is van, h o az... s ugy erzem h rettenetesen hianyzik nekem, azt irja mindenhol h az elvalasztasi periodust kell hagyni, h kulon fejlodjunk.

De 1. rettenetesen hianyzik nekem

2. jo lenne, h reszerol is erezzem azt h ..ha nincs is tisztaban az otlettel, de h valamit erez... es nem minden csak az en fejemben van.

3. annyira kivancsi vagyok arra, h ki o es milyen.

A FB on baratunk vagyunk, de az elvegre mindegy.

#iker tuz #iker lelek
2018. máj. 20. 20:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
Ez egy zagyvaság , ráakaszkodsz egy idegenre és ráerőlteted magad . Ülj meg pár órát és gondold át hol hiba a történetben . Elhisztek mindent nyomozás kritika nélkül , következő szint az iszlámra áttérés mert az a menő ...
2018. máj. 20. 21:01
 2/11 anonim ***** válasza:
89%

Nem volt egyszerű megérteni amit írtál, de azért válaszolok.

Ha kedveled, szerintem nála csináltasd, különben sosem fogsz előrébb jutni és megközelíteni. Én is találkoztam már olyannal, mikor az Isten tudja miért, de az első találkozás után nem bírtam kiverni a fejemből. Ráerősítettem a dologra, össze is jöttünk.

2018. máj. 20. 21:24
 3/11 anonim ***** válasza:
64%
elmebaj...
2018. máj. 20. 21:53
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Hittem egy ideig az ikerlángban.Mára totális téveszménynek tartom.Nincs ilyen
2018. máj. 20. 23:55
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Csak-csak nem ikerláng, ha ő nem érzi a tüzet...

Keresd a divatos, ám nem létező ikerlángodat, azzal agyonütöd idődet, nem lasz unalom.

2018. máj. 21. 06:39
 6/11 anonim ***** válasza:

Azt ugye tudod, hogy az ikerláng kapcsolat egy nehéz kapcsolat?

Ha meg meló van, akkor vonatkoztass el az érzéseidtől, a munka az munka, ha lesz több is, az már más lapra tartozik.

2018. máj. 21. 09:50
 7/11 A kérdező kommentje:

Remeltem h a folosleges valaszokkal egyesek nem pazaroljak a ”draga” idejuket.

Csak akkor valaszolj, ha tudsz is valami hasznosat mondani.

2018. máj. 21. 20:23
 8/11 A kérdező kommentje:

Dubitus... tudom, h nehez.

Ugy bukkanta erre az egesz.....”majdnem elment az eszem ikerlang dologra”, hogy rengeteget olvastam angol cikkeket, mert amit ereztem semmi nem magyarazta. Megijdetem h mitol van.

Vannak erzesek, stb. amit semmi massal nem tudnek magyarazni csak ezzel.

Valahogy ugy vagyok vele, h latom h nehez ...de ha elkepzeljuk azt, hogy tenyleg van egy valaki...aki a spiritualis tarsad, aki lelekben mindig ott van es segit fejlodni, h igazabol sosem vagy te egyedul ezen a vilagon, hanem van egy tarsad...az nekem az nagyon jol hangzik.

Meg most valtottam 180 fokot karrierben, hogy olyan munkat vegezzek amivel embereken kimondottan segithetek.

Gyogyszeriparban dolgoztam, de elegem lett amennyi ”business” van ott. Az nem az ember javat szolgalja, legalabbis nem teljesen.

S amiota valtottam, jott ez a dolog is. A legkonnyebb volna elfelejteni de sehogyse megy. Ha egy nap nem gondolok ra, jon egy gyomorideg v egy olyan eros erzes h meg kell alljak barmit csinalok es szuszogjak melyeket, mig hagyom h ateljem.

Remeltem h talalok itt valakit aki ezen ment/megy at, de ugy nez ki nincs szerencsem.

2018. máj. 21. 20:30
 9/11 anonim ***** válasza:

Karmikus is lehet, nem csak ikerláng, karmikus kapcsolatból pedig több is lehet, akivel dolgod van, és amíg dolgotok van, nem kerülhetitek el egymást, vagy ha mégis, akkor visszakerültök egymáshoz, amíg meg nem oldjátok. Megtévesztő lehet ez a jelenség is. Az ikerláng is karmikus, de más, mint a többi karmikus.

Volt, akivel első nekifutásra az én fejemben is megfordult, hogy lehet, hogy AZ, mert annyira más minden addiginál, de nem az volt, mint utóbb kiderült, dolgunk volt egymással, tehát karmikus volt, de nem ikerláng.

Az ikerláng nehéz kapcsolat, mert ott találkozol leginkább önmagaddal igazából, és ez teszi nehézzé. Hát én néhány hónapja megismertem valakit, aki eddig a legközelebb áll ehhez, a nehézséget is érzem, meglátjuk.

2018. máj. 21. 20:55
 10/11 anonim ***** válasza:
14%

Ha ikerláng lenne, nem kérdeznél, mert 100ra tudnád.

tehát nem az.

nagyon ritka, és általában nagyon nagyon nagyon nagy szívás. riktán van jó vége.

2018. máj. 22. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!