Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Iker lang? Honnan tudom...

Iker lang? Honnan tudom biztosra, hogy o az? Keressem-e ujra?

Figyelt kérdés

Hello!

Mostanaban rengeteg olvasok az iker lang "elmeletrol" hiszen azt gondolom megkaptam azt a valakit, aki amiota meglattam teljesen felboritotta az eletem.

Minden jel ott van,h iker tuz.

Csakhogy o nem keresett mivelh o vegezte az irodai munkat amikor az autom vittem javittatni, tehat a munkaugyet lezartuk.

Viszont most felpattant egy nagy ko az ablakomra es megrepedt s megint kellene visszamenjek.

S tudom h vannak ikertuzek, akik uldozok. Szerintem igy en valnek az uldozove.

A kerdes, h csinaltassam meg az autom nala?

Meg ha minden jel ott is van, h o az... s ugy erzem h rettenetesen hianyzik nekem, azt irja mindenhol h az elvalasztasi periodust kell hagyni, h kulon fejlodjunk.

De 1. rettenetesen hianyzik nekem

2. jo lenne, h reszerol is erezzem azt h ..ha nincs is tisztaban az otlettel, de h valamit erez... es nem minden csak az en fejemben van.

3. annyira kivancsi vagyok arra, h ki o es milyen.

A FB on baratunk vagyunk, de az elvegre mindegy.

#iker tuz #iker lelek
2018. máj. 20. 20:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"Ha ikerláng lenne, nem kérdeznél, mert 100ra tudnád." - Ez sem igaz, mert nem biztos, hogy a két fél azonos fejlettségi szinten találkozik, és akkor még a biztosnál is felmerül a bizonytalanság, hogy biztos nem látom-e tévesen, ráadásul a rózsaszín köd a nem ikerláng kapcsolatot is hajlamos kezdetben annak láttatni, mert aki szerelmes, az azt akarja, hogy az legyen. Plusz a materiális éned több "csalódás" után elbizonytalanodik, hogy a következő sem biztos, hogy az, akármilyen biztosak a jelek, hiszen eddig is más derült ki, és nem mer hinni, főleg, ha máshol tartotok.

Én is csak azt merem kijelenteni, hogy ő áll legközelebb ehhez, túl sok az egyezés, olyan, mint hogyha én lennék, ha a másik nemként születtem volna, és tényleg nehéz, ami jó kis fejtörést okoz, és megvan az is (legalábbis részemről), hogy óriási dinamikával indultam meg fejlődni általa. Aztán meglátjuk.

2018. máj. 22. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!