Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Hétfőn elvetéltem iker babáima...

Hétfőn elvetéltem iker babáimat, hogy tudnám kideríteni hogy miért hagytak itt minket?

Figyelt kérdés
Lombikkal sikerültek 4 év után,9 hétig örülhettem neki.
2018. jún. 2. 13:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%
Fogadd együttérzésemet :(
2018. jún. 2. 13:33
 2/16 anonim ***** válasza:
85%

Ha el vagy keseredve az okés és érthető, de a férjed is egyetért abban hogy erre valami ezoterikus dologgal kellene választ keresnetek?

Miért nem egy rendes orvoshoz fordulsz a problémáddal, hm? Biztos van egészségügyi háttere ennek a dolognak.

2018. jún. 2. 13:59
 3/16 anonim ***** válasza:
89%

Elöször is együttérzek veled, sajnálom, ami történt.

De azt tudnod kell, hogy a terhességek legalább egy harmada az elsö 12 hétben megszakad, látszólag minden ok nélkül, egyszerüen valami nem volt optimális.

Külön okot keresni nem érdemes és talán nem is szabad, mert ezzel csak magad kevered meg.

De föleg ezotérikus magyarázatokat ne keress, mert ez csak tönkreteszi a gondolkodásodat is, meg adott esetben a párkapcsolatodat is.

Fogadd el - mégha nehéz is -, hogy ez történt, minden különösebb ok nélkül, gyászold meg öket és utána nézz elöre, nagy valószínüséggel a következö próbálkozás sikeres lesz.

2018. jún. 2. 14:05
 4/16 anonim ***** válasza:
62%

Miért gondolod, hogy itt hagytak? Az, hogy elvetéltél, nem jelenti, hogy már nincsenek melletted. Tovább kell próbálkozni, ez a test, ez a DNS-spirál valamiért nem volt megfelelő nekik.

Nem vagyok léleklátó, rengeteg ezoterikus dologban nem is hiszek, de a kislányom jelenlétét konkrétan éreztem hónapokkal a teherbe esésem előtt. Hónapokon keresztül volt - meggyőződésem szerint - korai vetélésem, elhúzódó ciklusokkal, fura vérzésekkel, idővel úgy gondoltam, talán nem is tudok teherbe esni. Aztán fél év elteltével mégis sikerült megmaradnia.

Nem akarok feleslegesen okoskodni, de azért még ne temesd a lehetőséget. Menj utána a testi okoknak is, és próbálkozzatok tovább! Sok sikert hozzá!

2018. jún. 2. 15:35
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Jobban megnyugtatna egy ezoterikus magyarázat, mint az orvosi?

Részvétem egyébként.

2018. jún. 2. 16:49
 6/16 Metionin ***** válasza:
95%
Valószínűleg az élettel összeegyezhetetlen rendellenességük volt. A természet tudja hogy mit csinál, sajnos nagy rá az esély hogy betegek lettek volna.
2018. jún. 2. 17:12
 7/16 anonim ***** válasza:
62%

Gondolj arra, hogy nem most volt itt az idejük, de már "bejelentkeztek". Jönnek, amikor kell.

Most biztos nehéz, de azért ne adjátok fel, és jó orvosok biztosan tudnak segíteni. Én szurkolok nektek.

2018. jún. 2. 17:26
 8/16 anonim válasza:
71%

Sajnos azért, mert nem voltak életképesek!

Az a baj, hogy az emberek nem értik meg, hogy ha nincs gyerek, az nem véletlen, és erőltetik.

Inkább örülj, megúsztad a szülés utáni depressziót és a tönkrement házasságot.

2018. jún. 2. 17:48
 9/16 anonim ***** válasza:
75%

Nézd, sajnálom, az én feleségem is vetélt annó, bár 9 hét után ezt inkább elhalt terhességnek nevezik.

Ne keress semmilyen elvont, ezoterikus okot. Valószínűleg nem voltak egészségesek, az ilyen elhalt terhesség nagyrészt ezen ok miatt történik, valami nem volt rendben velük, jobb is így. Tovább kell próbálkozni.

2018. jún. 2. 18:38
 10/16 anonim ***** válasza:
62%
"Inkább örülj, megúsztad a szülés utáni depressziót és a tönkrement házasságot." - Ez nem törvényszerű...
2018. jún. 2. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!