Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Miért van ez? Hogyan tudnám...

Miért van ez? Hogyan tudnám kideríteni h kivel fog történni?

Figyelt kérdés

Folyton megálmodom a családban hamarosan történő tragédiákat.azt nem hogy ki hal meg de azt igen h megfog valaki halni.kb fél éve álmodtam h kiesik a kisfiam foga.és cigánykártyával is többször kijött a halál.Egy hete pedig sajnos elveszítettem az unokaöcsémet aki csak 5 éves volt!:(

Mit csináljak h ne csak a halált tudjam hanem azt is h ki fog hamarosan elmenni?

2011. nov. 5. 21:26
 1/5 sovjet ***** válasza:

koncent rálj magára a halálra és hát ha látod személyt. vagy ingával probálkoz

vagy ha nem lesz arc se semmi ered mény az is lehet hogy te ( nem akarom a szívin farktus rád hozni)

vagy az álmodban ezutal koncentrálj a halálra meg a környezetre hátha meg érzed a jelen létét vagy valami jelegzeteset ami csak egy embere mutat a családból Pl: egy seb egy tárgy valamilyen jel érzés szag.

2011. nov. 5. 22:33
 2/5 anonim válasza:
Ez sajnálatos dolog de inkább imádkozz hogy mindez ne következzen be minthogy jósokhoz meg látókhoz mennél
2011. nov. 28. 18:10
 3/5 A kérdező kommentje:
imádkozni szoktam.jósokhoz nem megyek mert én jósolok magamnak.ez az álmodós dolog meg....teljesen kivagyok tőle.::S
2011. nov. 28. 20:50
 4/5 eszta41 válasza:

Az igazi jósok nem tudnak maguknak jósolni.

Mégis kinek a halálát várod???

2011. nov. 29. 19:26
 5/5 A kérdező kommentje:
senkinek a halálát nem várom.nem kell félreérteni!!!minidg mielött történik a tragédia megálmodom ,hogy valaki meghal.ugy mond egy "megérzés" vagy "áldás" inkább átok.azt nem tudom megmondani h ki lesz az.ezt szerettem volna tudni h ezt lehet e befolyásolni valahogy.a jóslásra visszatérve lehet hogy nem vagyok igazi jós de magamnak simán kidobom a kártyát!és általában 75% ban bejön.ez is azért ennyi mert nem foglalkozok annyit vele higy rendesen értelmezni tudjam az "üzenetet"!!
2011. nov. 30. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!