Megérzés. Mit tegyek?
Kicsi korom óta elég jo volt a "6ik érzékem".
Ez a bizonyos 6ik érzékem azota felerösödött.
Pl: ha feltesznek egy kérdést amit életemben elöször hallok,azt sem tom h a kérdésben szereplö dolog mi fán terem,de megkérdik h mikor volt akk év-re nap-ra pontosan megmondom mikor volt.
A gond az lenne,h nem mindig hallgatok a megérzésemre.Vmikor az agyam erösebb és elnyomom a megérzést.eddig ez nem okozz nagyon nagy problémát,tegnap délutánig.
Ültem otthon a gép elött és eszembe jutott egy bn-m aki nem is olyan hude régi,meg nem is annyira közeli de éreztem h elkéne mennem hozzá.NEm tudtam miért de nagyon erösen azt érztem h megkell látogatnom azonnal.
Aztán meg elkezdtem gondolkodni,h hát minek meg bisztos ottvan vele a legjobb barátnöje,nem zavarom öket stb. a lényeg h végülis nem mentem át,pedig mintha lökdöstek volna belüröl.
Reggel felkeltem és még rosszab érzés tört rám,amit nemtudtam minek vélni. 5 percmulva szolt a telefon,h az a barátnöm akit éreztem,h megkell látogatnom gyógyszerrel megmérgezte magát és pont akk du történt amikor "lökdöstek" belülröl.
Most hibásnak érzem magam.Igaz túlélte de inteziven van szegény.
Mit csináljak,h ne forduljon elö többet ilyen?H azzonal halgassak a megérzésemre és nem keldjek el rajta filozofálni.van rá megoldás?
Köszönöm az értelmes választ:)
Amugy ismerem a titkot,láttam a filmet a folytatását is az Iránytűt!!Olvastam az általuk irt könyveket is és kb mindent:D
NEm a vonzás törvényével van gondom:)
De azért köszi:)
figyelj ezekre az megérzésekre, ne hagyd figyelmen kívül őket!
velem is történnek érdekes dolgok. papám 2 éve halt meg. gyakran elmentünk hozzá így én annyira nem is szerettem menni hozzá, persze őt nagyon szerettem, de nem tudom megmagyarázni miért nem szerettem ott lenni nála. aztán mikor anyukám egyszer bejelentette, hogy elmegyünk a papához és én úgy megörültem ennek, hogy még én is meglepődtem magamon. jól elbeszélgettünk a papámmal, hülyéskedtünk, csikiztük egymást. ebben az a szép, hogy a papám bár kedves mosolygós ember volt, nem volt kapható ilyen kergetőzésre, csikizésre és hülyéskedésre.
másnap agyvérzést kapott...
de sok ilyesmi volt már pl ma éjszaka azt álmodtam, hogy megkapom előbb az új szemüvegemet. ma anyukámat felhívták az optikából, hogy mehetünk a szemcsiért, aminek egyébként 29-én kellett volna kész lennie...
most csak ezek jutnak eszembe, de anyukám szerint egész kicsi korom óta erősebben működik nekem is ez a 6. érzék mint másoknak :)
21:02-nek a kommentje az a szánalmas,
kár hogy az ilyen sötétek is írkálhatnak bármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!